Νορβηγία: Το σατυρικό video των Subwoolfer για το Die Together

Νορβηγία: Το σατυρικό video των Subwoolfer για το Die Together

Οι Subwoolfer, οι φετινοί εκπρόσωποι της Νορβηγίας με το Give That Wolf A Banana, ανέβασαν στα social media τους ένα σατυρικό βίντεο μικρής διάρκειας, όπου οι δύο κίτρινοι εξωγήινοι λύκοι που αποτελούν το συγκρότημα βρίσκονται στο videoclip του Die Together, ο ένας στην θέση της Αμάντας ο άλλος στην θέση του αγοριού της, και πεθαίνουν ταυτόχρονα όπως ακριβώς υποδεικνύει ο τίτλος του τραγουδιού.

@subwoolfer

We were born together. We will die together. But not for a few more million years at least. @Eurovision #greece #amandatenfjord #subwoolfer #subcubs #crouchinggreekhiddennorwegian

♬ original sound – Subwoolfer

Οι Subwoolfer από την στιγμή που κέρδισαν τον εθνικό τους τελικό έχουν κερδίσει την συμπάθεια των Eurofans όχι μόνο μέσω του τραγουδιού τους, αλλά κυρίως μέσω του χιούμορ τους και της δραστηριότητας τους στα social media. Εκτός από την Ελληνική συμμετοχή έχουν ανεβάσει σατυρικά βιντεάκια για σχεδόν όλες τις φετινές συμμετοχές. Ας δούμε τα πιο χαρακτηριστικά όπως αυτά της Ισπανίας, την Ιταλίας, της Κύπρου, της Ολλανδίας και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Αυτές τις μέρες που οι Subwoolfer βρίσκονται στο Τορίνο, ανέβασαν στο YouTube μια ξεκαρδιστική διασκευή του τραγουδιού της Dolly Parton, από Jolene σε Turin όπου περιγράφουν την καθημερινότητα τους στην πόλη του Ιταλικού Βορρά, ενώ πετούν και την …. σποντα τους για τους διοργανωτές της φετινής Eurovision με τα τεχνικά προβλήματα που προέκυψαν με τον κινητικό ήλιο!

Θυμίζουμε πως η Νορβηγία θα διαγωνιστεί αύριο στον Α Ημιτελικό στην 16η και προτελευταία θέση, αμέσως μετά από την Ελληνική συμμετοχή.

https://www.youtube.com/watch?v=FJjo8s3fKUM

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.