Νορβηγία: Στην Ελλάδα το 12άρι του Alexander Rybak

Νορβηγία: Στην Ελλάδα το 12άρι του Alexander Rybak

Ο Alexander Rybak γνωστός σε όλους τους Eurofans από την νίκη του στην Eurovision 2009 με το Fairytale, έδειξε την ιδιαίτερη συμπάθεια του προς την συμμετοχή της Ελλάδας, το Die Together με ερμηνεύτρια την Amanda Tenfjord, καθώς ανέβασε ένα βίντεο μικρής διάρκειας με το βιολί του συνδύασε το Die Together με το Fairytale.

@alexrybakofficial @Amanda Georgiadis Tenfjord🌟 one of my favorite Eurovision songs!🥰 Who will you vote for?🤓 #eurovision #fairytale #dietogether #alexanderrybak ♬ original sound – Alexander Rybak

Στην λεζάντα του βίντεο μάλιστα αναφέρει πως η Ελληνική συμμετοχή είναι μια από τις αγαπημένες του συμμετοχές της Eurovision, δείχνοντας έτσι την προτίμηση του στην κατά το ήμισυ συμπατριώτισσα του, μιας και η Αμάντα έχει Νορβηγική καταγωγή από την μεριά της μητέρας της και μεγάλωσε στην Νορβηγία.

Θυμίζουμε πως ο Alexander Rybak είχε σαρώσει το 2009 με το Fairytale κατακτώντας την πρώτη θέση με 387 βαθμούς και 16 δωδεκάρια. Το 2018 επέστρεψε στην Eurovision με το That’s how you write a song χωρίς όμως να έχει την ανάλογη επιτυχία καθώς κατέλαβε την 15η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.