Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του 1ου ημιτελικού του MGP 2022

Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του 1ου ημιτελικού του MGP 2022

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο ο πρώτος ημιτελικός της εθνικής επιλογής της Νορβηγίας για την Eurovision 2022, Melodi Grand Prix. Παρουσιαστές της βραδιάς, που πραγματοποιήθηκε στο H3 Arena Fornebu, ήταν οι Annika MomrakMikkel Niva και Kåre Magnus Bergh.

Το φετινό MGP, περιλαμβάνει συνολικά 6 shows, 4 ημιτελικούς, την δεύτερη ευκαιρία και τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 19 Φεβρουαρίου. Σε κάθε ημιτελικό θα παρακολουθούμε να διαγωνίζονται 4 καλλιτέχνες. Μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από επαγγελματίες, έχει προ-επιλέξει τις 5 από τις 10 συμμετοχές του τελικού και σήμερα παρακολουθήσαμε να ερμηνεύει ζωντανά τη συμμετοχή της, η οποία βρίσκεται εκτός συναγωνισμού, η Elsie Bay (Death of Us), που είναι μία από τους 5 φιναλίστ που προέκρινε η κριτική επιτροπή.

Οι 4 συμμετέχοντες του πρώτου ημιτελικού που παρακολουθήσαμε απόψε να διαγωνίζονται σε duels, ήταν οι εξής:

Πρώτο Duel

Δεύτερο Duel

Η Eline Noelia  και ο Frode Vassel  ήταν οι δύο υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους του κοινού, κι έτσι “μονομάχησαν” στο Gold Duel, με νικητή της μονομαχίας αλλά και του πρώτου ημιτελικού, τον Frode Vassel.

Μία σκέψη στο “Νορβηγία: Τα αποτελέσματα του 1ου ημιτελικού του MGP 2022

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.