Νέα της Eurovision 2023

Νέα της Eurovision 2023

Σλοβενία

Οι Joker Out θα παρουσιάσουν το τραγούδι τους για τη Eurovision 2023 μέσω της εκπομπής Misija Liverpool.

Οι Joker Out, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Σλοβενία ​​στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Λίβερπουλ, θα παρουσιάσουν το τραγούδι του μέσω μιας ειδικής εκπομπής που ονομάζεται Misija Liverpool. Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 4 Φεβρουαρίου.

Λίγα είναι γνωστά για την συμμετοχή τους, εκτός από το ότι θα είναι στα σλοβενικά και έχει ήδη ηχογραφηθεί σε στούντιο στο Αμβούργο. Είναι η πρώτη συμμετοχή που επιλέχθηκε εσωτερικά για να εκπροσωπήσει τη Σλοβενία ​​από το 2013.

Γερμανία

Το Γερμανικό Eurovision show Songcheck θα επιστρέψει ξανά το 2023.

Το Songcheck, ένα δημοφιλές σόου σχετιζόμενο με την Eurovision για τους Γερμανούς θαυμαστές, θα επιστρέψει ξανά για το 2023. Η εκπομπή θα έχει τέσσερα επεισόδια και θα περιλαμβάνει καλεσμένους που θα συζητήσουν και θα βαθμολογήσουν όλες τις φετινές διαγωνιζόμενες πράξεις εκτός από τη συμμετοχή της Γερμανίας.

Το πρόγραμμα για το Songcheck 2023 έχει ως εξής:

  • Τρίτη 18 Απριλίου, 21:15 Ώρα Ελλάδος
  • Τετάρτη 19 Απριλίου, 21:15 Ώρα Ελλάδος
  • Παρασκευή 21 Απριλίου, 21:15 Ώρα Ελλάδος
  • Σάββατο 22 Απριλίου, 21:15 Ώρα Ελλάδος

Η Alina Stiegler και ο Stefan Spiegler θα επιστρέψουν για να παρουσιάσουν το σόου για άλλη μια φορά, αφού το κάνουν κάθε χρόνο από το 2018.

Η γερμανική συμμετοχή για τη Eurovision 2023 θα επιλεγεί μέσω του Unser Lied für Liverpool, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Μαρτίου. Οι διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες για το σόου θα αποκαλυφθούν στις 27 Ιανουαρίου, με ένα TikTok Wildcard που θα προστεθεί στη σειρά στις 4 Φεβρουαρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.