Λένα Ζευγαρά: Είμαι ανοιχτή σε πρόταση για την Eurovision

Λένα Ζευγαρά: Είμαι ανοιχτή σε πρόταση για την Eurovision

Σε ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φύκαρη για την εκπομπή Στη Φωλιά των Κουκου με παρουσιαστές την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη, η Λένα Ζευγαρά δήλωσε πως είναι ανοιχτή σε πρόταση για την Eurovision.

To ρεπορτάζ αφορούσε τα backstage των 17ων MAD VMA τα οποία θα προβληθούν μέσα στο Δεκέμβριο από το Mega, στα οποία θα παραβρεθεί η νεαρή λαϊκή τραγουδίστρια. Σε ερώτηση για το αν θα την ενδιέφερε να πήγαινε κάποια στιγμή στην Eurovision, η Λένα Ζευγαρά δήλωσε πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις και πως προχωράει βήμα βήμα στην καριέρα της, αυτήν όμως την στιγμή είναι επικεντρωμένη στο παρόν και τα βραβεία του MAD (δείτε την δήλωσή της εδώ).

Δεδομένου πως για την Eurovision 2021 τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος έχουν επιλέξει για εκπροσώπους τους την Στεφανία και την Έλενα Τσαγκρινού αντίστοιχα, είναι μάλλον απίθανο να δούμε την Λένα Ζευγαρά στο Ρότερνταμ τον Μάιο. Οι δηλώσεις της όμως αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής συμμετοχής της.

Ποια είναι η Λένα Ζευγαρά;

H Λένα Ζευγαρά είναι 28 χρονών, κατάγεται από την Καρδίτσα. Κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι “Θάλασσα η αγάπη” το 2015 και τραγούδησε στο πλευρό του Βασίλη Καρά. Το 2019 κυκλοφόρησε τα τραγούδια “Σήμερα και Αύριο” και “Έλα Έλα” τα οποία την έκαναν γνωστή πανελληνίως και την ένταξαν στο δυναμικό της Panik Records.

Πηγή εικόνας:like.philenews.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.