Κύπρος 2017: Την 1η Μαρτίου η παρουσίαση του “Gravity”

Κύπρος 2017: Την 1η Μαρτίου η παρουσίαση του “Gravity”

Μετά την αποκάλυψη του τίτλου της φετινής κυπριακής συμμετοχής, με το τρίτο hint που μας έδωσε ο Hovig και ουσιαστικά μας  ανακοίνωσε πως με το Gravity θα ταξιδέψει στο Κίεβο, ήρθε η ώρα να το ακούσουμε. Θα πρέπει όμως να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα, αφού στις 1 Μαρτίου το Gravity, θα παρουσιαστεί στο κοινό με τρόπο που το ΡΙΚ θα επιλέξει. Τον ίδιο τίτλο είχε η συμμετοχή της Ουκρανίας το 2013 με την Zlata Ognevich.

Μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού ο Hovig ετοιμάζεται για την οπτικοποίηση του τραγουδιού τώρα, ώστε στις 1 Μαρτίου το βίντεο κλιπ να είναι έτοιμο για προβολή στις οθόνες μας. Σκηνοθέτης της φετινής κυπριακής συμμετοχής θα είναι ο Αιμίλιος Αβραάμ, ο οποίος σκηνοθέτησε και το Alter Ego των Minus One πέρσι.

Οι συσκέψεις όμως στο ΡΙΚ δεν σταματούν εδώ, αφού έντονα συζητείται η σκηνική παρουσία του Hovig στο Κίεβο. Αν θα εμφανιστεί μόνος επί σκηνής ή αν θα τον συνοδεύουν χορευτές. Όσο αφορά τώρα το ύφος του τραγουδιού, σύμφωνα με τον μουσικοσυνθέτη Thomas G:Son, το κομμάτι θα αποτελέσει μια ενδιάμεση επιλογή μεταξύ μπαλάντας και χορευτικού τραγουδιού.

gravity

Η Κύπρος θα εμφανιστεί στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 9 Μαΐου στο Κίεβο, ελπίζοντας να κερδίσει ένα από τα δέκα εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό του 62ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.