Κύπρος: Με τους Marvin Dietmann & Dan Shipton υπεύθυνους της σκηνικής παρουσίας στην Eurovision 2022

Κύπρος: Με τους Marvin Dietmann & Dan Shipton υπεύθυνους της σκηνικής παρουσίας στην Eurovision 2022

Οι Marvin Dietmann και Dan Shipton επιβεβαιώθηκαν ως η δημιουργική ομάδα πίσω από την σκηνική παρουσία της Κυπριακής συμμετοχής για τη Eurovision 2022.

Ο Αυστριακός καλλιτεχνικός διευθυντής Marvin Dietmann επιβεβαίωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι αυτός και ο Dan Shipton θα βρίσκονται πίσω από την συμμετοχή της Κύπρου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2022. Ο Marvin ήταν υπεύθυνος για την κυπριακή συμμετοχή και το 2022 μαζί με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo καθώς επίσης και τις συμμετοχές της Αυστρίας, της Βουλγαρίας, της Κροατίας, της Τσεχίας και της Ισπανίας, ενώ φέτος συμμετείχε και στην κριτική επιτροπή στην Ισπανική εθνική επιλογή. Ο Dan Shipton έχει προηγούμενη εμπειρία στη Eurovision ως Καλλιτεχνικός διευθυντής των συμμετοχών του Ηνωμένου Βασιλείου μεταξύ 2016 και 2018, πριν συνεργαστεί με τον Marvin Dietmann στον διαγωνισμό του 2021.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο η ομάδα του ΡΙΚ η οποία είναι υπεύθυνη για την Κυπριακή συμμετοχή, θα επιλέξει πρώτα το τραγούδι και έπειτα τον καλλιτέχνη. Δημοσιεύματα αναφέρουν πάντως πως η Κυπριακή συμμετοχή θα είναι ένα ρυθμικό τραγούδι, ενώ ο εκπρόσωπος της Κύπρου φημολογείται πως θα είναι ένας ανερχόμενος καλλιτέχνης που ανήκει στο δυναμικό της PANIK Records. H Κύπρος θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του B ημιτελικού, στις 12 Μαϊου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.