Ισπανία: Η Chanel μιλά για τη σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα

Ισπανία: Η Chanel μιλά για τη σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα

Η νικήτρια του Benidorm Fest και εκπρόσωπος της Ισπανίας στην Eurovision 2022, Chanel, έπειτα από τη νίκη της έκανε τις απαραίτητες δηλώσεις μιλώντας για την επικράτησή της στον διαγωνισμό, για την επερχόμενη συμμετοχή της στην Eurovision, αλλά και για τη σύγκρισή της με την Ελένη Φουρέιρα.

Ήμουν σε σοκ! Σαν σε όνειρο και σαν να τα παρακολουθώ όλα ως θεατής. Αυτή η νίκη σημαίνει πολλά. Όχι μόνο γιατί έχουμε δουλέψει πολλούς μήνες, αλλά γιατί δουλεύω πάνω σε αυτό πολλά χρόνια. Και το να μοιράζεσαι τη σκηνή με όλους αυτούς τους καλλιτέχνες ήταν ένα όνειρο. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι δώρο. Ανάμεσα σε όλους τους υποψηφίους υπήρξαν καλά vibes. Συγχαρήκαμε ο ένας τον άλλον, κοιταχτήκαμε στα μάτια και χαρήκαμε. Είναι ένα φεστιβάλ τραγουδιού, είναι τέχνη. Ας ενωθούμε και ας προχωρήσουμε όλοι σαν ένα.

Η σύγκριση με την Ελένη Φουρέιρα είναι «τιμή». Αλλά με θυμώνει όταν βλέπουν δυο δυναμικές και δυνατές γυναίκες, που χορεύουν και τραγουδάνε, να τις συγκρίνουν μεταξύ τους. Η κάθε μία είναι διαφορετική. Με τους άντρες δεν γίνεται αυτό, και μου φαίνεται άδικο.

Θα κερδίσουμε! Θα δώσω τα πάντα για να βγούμε πρώτοι και να φέρω εδώ τη Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.