Κύπρος: Μέσω του “All Together Now” ο εκπρόσωπος του 2023

Κύπρος: Μέσω του “All Together Now” ο εκπρόσωπος του 2023

Το “All Together Now” πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει τον Κύπριο εκπρόσωπο στην Eurovision 2023. Το format ξεκίνησε στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2018, και πλέον μεταδίδεται σε 18 χώρες παγκοσμίως.

Το “All Together Now” θα μεταδίδεται από τον ALPHA και το CyBC κάθε Σάββατο βράδυ από τα μέσα Οκτωβρίου, με δύο τραγουδιστές από κάθε εκπομπή να περνούν σε έναν Ημιτελικό, με δέκα τραγουδιστές στη συνέχεια να διαγωνίζονται στον Μεγάλο Τελικό.

Για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση σε κάθε σόου, οι τραγουδιστές θα πρέπει να εντυπωσιάσουν το “The 100“. Το 100 είναι ένα πάνελ στούντιο που αποτελείται από τραγουδιστές, συνθέτες, μουσικούς που μπορούν να αρχίζουν να τραγουδούν για να δείξουν την υποστήριξή τους, όσο περισσότεροι από το πάνελ που τραγουδούν κατά μήκος τόσο υψηλότερη είναι η βαθμολογία στα 100.

Για την κυπριακή επιλογή ο πίνακας θα μειωθεί στα 50 άτομα. Το πάνελ θα αποτελείται από παλαιότερους συμμετέχοντες της Eurovision, μουσικούς και τραγουδιστές από μια σειρά ελληνικών ειδών. Ο τελικός του “All Together Now” αναμένεται να γίνει πριν από το τέλος του 2022.

Θυμίζουμε ότι πέρσι η Κύπρος εκπροσωπήθηκε με την Ανδρομάχη. Δυστυχώς, μετά από 9 χρόνια, η Κύπρος δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό, τερματίζοντας στον ημιτελικό 12η θέση.

Λέτε από το “All Together Now”, να αναδειχθεί ένας ταλαντούχος ανερχόμενος τραγουδιστής, που θα φέρει πάλι την Κύπρο στον τελικό; Γράψτε το στα σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.