Κύπρος: Ακούστε τη συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2023

Κύπρος: Ακούστε τη συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2023

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το τραγούδι του Andrew Lambrou, ο οποίος επιλέχθηκε εσωτερικά ώστε να εκπροσωπήσει την Κύπρο στην Eurovision 2023. Η ανακοίνωση έγινε πρώτα στην εκπομπή του ΡΙΚ1, Όμορφη Μέρα με την Ελπίδα Ιακωβίδου. Λίγο μετά, στις 10 το πρωί, το τραγούδι ανέβηκε στο κανάλι της PANIK στο YouTube και όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Όπως σας είχαμε πει εδώ, εδώ και εδώ, ο Andrew Lambrou είχε γίνει γνωστός στους Eurofans μέσω της συμμετοχής του στον εθνικό τελικό της Αυστραλίας Eurovision – Australia Decides για την Eurovision 2022, όπου διαγωνίστηκε με το τραγούδι “Electrify” με το οποίο κατέλαβε την 5η θέση. Είχε γίνει γνωστό επίσης ότι το τραγούδι θα κυκλοφορούσε στις 2 Μαρτίου, δηλαδή σήμερα, με τίτλο “Break a broken heart“. Επίσης δισκογραφικά εκπροσωπείται από την Panik Records.

Μπορείτε το τραγούδι να το ακούσετε εδώ.

Ποιος είναι ο Andrew Lambrou;

O Andrew Lambrou έγινε γνωστός το 2015 όταν σε ηλικία μόλις 17 διαγωνίστηκε στο Αυστραλιανό X-Factor. Έκτοτε έγινε αρκετά δημοφιλής μέσα από τις διασκευές γνωστών κομματιών που ανέβαζε στο youtube, κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον της Αυστραλιανής δισκογραφικής εταιρείας City Pop Records με αποτέλεσμα το 2021 να κυκλοφορήσει η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο Throne

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Μία σκέψη στο “Κύπρος: Ακούστε τη συμμετοχή της χώρας για την Eurovision 2023

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.