Κανονικά στο Eurovision: Europe Shine A Light η Έλενα Παπαρίζου κι η Ελένη Φουρέιρα σύμφωνα με νέο δημοσίευμα

Κανονικά στο Eurovision: Europe Shine A Light η Έλενα Παπαρίζου κι η Ελένη Φουρέιρα σύμφωνα με νέο δημοσίευμα

Όπως γνωρίζετε μέσα από μία σειρά άρθρων μας το Eurovision: Europe Shine A Light είναι το σόου που θα αντικαταστήσει την φετινή Eurovision, που ακυρώθηκε λόγω του Covid-19. Μέσα από αυτό το σόου όπου θα τιμηθούν όσοι καλλιτέχνες δεν θα διαγωνιστούν φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και παλαιότερους καλλιτέχνες που έκαναν αίσθηση στον διαγωνισμό μέσα από την ενότητα Eurovision Heroes. Το τελευταίο διάστημα είχε κυκλοφορήσει ρεπορτάζ στην εκπομπή του STAR στην Φωλιά των ΚουΚου που ανέφερε ότι στο εν λόγω σόου θα εμφανιστούν τόσο η Έλενα Παπαρίζου όσο κι η Ελένη Φουρέιρα ως guests.

Παρά το γεγονός ότι τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε δημοσίευμα που ανέφερε ότι οι δύο καλλιτέχνιδες δεν θα εμφανιστούν στο σόου, το περιοδικό της εφημερίδας Έθνος, μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες στην Ελλάδα, δημοσίευσε σήμερα άρθρο που δηλώνει ότι οι δύο καλλιτέχνιδες είπαν το ναι και θα είναι παρούσες στην μεγάλη βραδιά. Από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής ο Γιώργος Καπουτζίδης κι η Μαρία Κοζάκου δεν θα μεταδώσουν την βραδιά κι αναζητείται ήδη αντικαταστάτης. Το InfeGreece επικοινώνησε κι αυτό που μας ανέφεραν είναι ότι μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι που έκλεισε την ύλη του το περιοδικό, ίσχυε κανονικά ότι δημοσιεύτηκε σήμερα.

Με δεδομένο το τελευταίο δημοσίευμα δεν γνωρίζουμε ακόμα τον τρόπο που θα δώσουν το παρών οι δύο καλλιτέχνιδες καθώς δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι σύμφωνα και με την ανακοίνωση που είχε εκδώσει η EBU για τους καλεσμένους που θα υπάρχουν στο σόου.

Υπενθυμίζουμε ότι κατά το Eurovision: Europe Shine A Light θα παιχτούν βιντεοσκοπημένα και τα 41 τραγούδια (30 δευτερόλεπτα από το καθένα, με τα πιο δυνατά σημεία του τραγουδιού). Σε αυτό θα εμφανιστεί και πληθώρα καλλιτεχνών δίνοντας το δικό τους μήνυμα και τραγουδώντας τις συμμετοχές τους από τον διαγωνισμό κι όχι μόνο.

About The Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.