Ισραήλ: Ακούστε τα 4 υποψήφια τραγούδια της Eden Alene για την Eurovision 2020

Ισραήλ: Ακούστε τα 4 υποψήφια τραγούδια της Eden Alene για την Eurovision 2020

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ, δημοσίευσε πριν από λίγο τα 4 τραγούδια που θα ερμηνεύσει η νικήτρια του The Next Star και εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2020, Eden Alene, στις 3 Μαρτίου.

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας δέχτηκε 248 αιτήσεις συνολικά, με μια εξαμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τους Smadar ShafferTal ArgmanTali KatzYuval GanorTamira Jordan και Sivan Young, να επιλέγει τα 4 τραγούδια της εθνικής επιλογής.

Ανάμεσα στους συνθέτες συναντάμε τους Doron Medalie και Stav Berger, δημιουργούς της νικητήριας συμμετοχής του Ισραήλ το 2018, Toy. Ωστόσο ο Doron Medalie έχει συνθέσει άλλες δύο συμμετοχές του Ισραήλ στην Eurovision, το Golden Boy το 2015 και το Made of Stars το 2016.

Στις 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ένα σόου επιλογής, όπου κοινό και κριτική επιτροπή θα επιλέξουν την συμμετοχή του Ισραήλ που θα ερμηνεύσει η Eden Alene τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ.

Πως σας φαίνονται τα 4 υποψήφια τραγούδια του Ισραήλ για την Eurovision;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.