Ισπανία 2017 : Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών στο OBJETIVO EUROVISION.

Ισπανία 2017 : Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών στο OBJETIVO EUROVISION.

Σήμερα ο ισπανικός εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας TVE ανακοίνωσε την σειρά εμφάνισης των τραγουδιών που θα εμφανιστούν στον εθνικό τελικό της χώρας Objetivo Eurovision, για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την χώρα στο Κίεβο. Η σειρά εμφάνισης για τις έξι συμμετοχές έχει καθοριστεί με βάση τα είδη των τραγουδιών, τις ανάλογες χορογραφίες και τις σκηνοθετικές απόψεις, δηλαδή την εναλλαγή των στυλ, τους φωτισμούς και τους ρυθμούς που θα παράγει το κάθε τραγούδι, έτσι ώστε να μην υπάρχουν δύο παρόμοιες συμμετοχές στη σειρά στα μάτια των ψηφοφόρων. Με αυτό το τρόπο οι Ισπανοί διοργανωτές ευελπιστούν η ψηφοφορία να είναι όσο το δυνατόν αντικειμενική και ουδέτερη.

Η σειρά εμφάνισης των τραγουδιών έχει ως εξής:

Manel Navarro – “Do it for your lover”
Leklein – “Ouch!!”
Paula Rojo – “Lo que nunca fue”
Mario Jefferson – “Spin my head”
Maika – “Momento critico”
Mirela – “Contigo”

Το OBJETIVO Eurovision έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί τον Φεβρουάριο, αλλά η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί από τον ισπανικό εθνικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα TVE . Παρουσιαστής του show θα είναι ο Jaime Cantizano, διάσημος τηλεπερσόνα στη χώρα.

Η Ισπανία είναι μέλος των big5, της ομάδας δηλαδή χωρών που συμμετέχουν απευθείας στον τελικό της Eurovision. Η χώρα φέτος κληρώθηκε να μεταδώσει και να ψηφίσει στον πρώτο ημιτελικό, στις 9 Μαίου.

Η Ισπανία έκανε το ντεμπούτο της στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 1961 και έχει συμμετάσχει σε ετήσια βάση έκτοτε, έχοντας κερδίσει το διαγωνισμό δύο φορές το 1968 και το 1969. Από το 2000 η Ισπανία έχει καταφέρει να τερματίσει στο top10 μόνο πέντε φορές, με τελευταία φορά το 2014 και Ruth Lorenzo. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η χώρα έχει τερματίσει στους τελικούς κάτω από την 20η θέση στον 21ο αιώνα οκτώ φορές, με χειρότερη της θέση την 25η το 2013. Στην Στοκχόλμη τη χώρα εκπροσώπησε η Barei, με το χορευτικό “Say Yay!”. Το τραγούδι αν και ήταν υψηλά στα στοιχήματα, τελικά κατέλαβε την 22η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.