Ισπανία: Νέες πληροφορίες για την συμμετοχή της χώρας – Γνωρίστε τους πέντε καλλιτέχνες στα φωνητικά του Blas Canto!

Ισπανία: Νέες πληροφορίες για την συμμετοχή της χώρας – Γνωρίστε τους πέντε καλλιτέχνες στα φωνητικά του Blas Canto!

Βγήκαν στην δημοσιότητα οι πέντε καλλιτέχνες που θα βρίσκονται στα φωνητικά και θα συνοδεύσουν τον εκπρόσωπο της Ισπανίας, Blas Canto, επί σκηνής στο διαγωνισμό της Eurovision στο Ρότερνταμ.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο μας, η καλλιτεχνική διευθύντρια της συμμετοχής της Ισπανίας θα είναι η Nicoline Refsing. Ο Dan Hammond είναι ένας από τους στιχουργούς και σύνθετες του τραγουδιού και στην Eurovision θα είναι ο μουσικός σκηνοθέτης.

Ισπανία: Η Nicoline Refsing καλλιτεχνική διευθύντρια της συμμετοχής της Ισπανίας!

Xθες ο Blas Canto ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram οπού αποκάλυψε τους πέντε τραγουδιστές που θα συμβάλουν στα φωνητικά για την καλύτερη ερμηνεία της Ισπανικής συμμετοχής “Universo”.

Οι πέντε καλλιτέχνες είναι οι ακόλουθοι:

  • Pedro Elipe

Ο Pedro Elipe Navarro (Zaragoza) έχει ολοκληρώσει σπουδές στο πιάνο, τη σύνθεση και την παραγωγή ήχου. Συνθέτης καλλιτεχνών διαφορετικών μουσικών ειδών και πλήκτρων, επί του παρόντος εργάζεται ως παραγωγός και συνθέτης πολλών καλλιτεχνών και είναι ένας από πολλούς μουσικούς διευθυντές του Blas Cantó.

  • Héctor Artiles

Ο Héctor Artiles González (Santa Cruz de Tenerife) ξεκίνησε τη μουσική του σταδιοδρομία στον κόσμο των ορχηστρών. Το 2018 άρχισε να γράφει και να συνθέτει τη δική του μουσική με προσωπικό στυλ επηρεασμένο από την ψυχή, την R & B και την ηλεκτρονική μουσική και δημιούργησε τα πρώτα του singles μαζί με τον αμερικανικό παραγωγό Vocirus. Σήμερα συνθέτει και δίνει ακουστικές συναυλίες τζαζ μουσικής.

  • Daira Monzón

Η Daira Monzón Tejera (Las Palmas) είναι τραγουδιστρια και τραγουδοποιός με πάνω από 17 χρόνια καριέρα αφιερωμένη στον κόσμο της ψυχαγωγίας. Είναι κύρια τραγουδιστρια των διεθνώς αναγνωρισμένων παραστάσεων στην ορχήστρα Panorama. Στις δύο τελευταίες περιοδείες του Blas Canto υπήρξε στα φωνητικά.

  • Irene Alman

Η Irene Alman σπούδασε πιάνο, αρμονία, σύνθεση και κιθάρα και συνδυάζοντας μουσική διδασκαλία με σπουδές τραγουδιού. Έχει εργαστεί ως τραγουδιστρια και  παρουσιάστρια στο “Forever King of Pop”. Συμμετείχε ως τραγουδιστρια, πιανίστρια και δασκάλα φωνητικής στο “A Nation Under a Song” στο Χάρλεμ της Νέας Υόρκης. Έχει συμμετάσχει στο «La Voz». Ήταν πρωταγωνίστρια στο μιούζικαλ “Abba Live Tv” και έχει εργαστεί στην εταιρεία Yllana.

  • Dangelo Ortega

O Daniel Ángelo Ortega Pérez, ‘Dangelo’ (Las Palmas de Gran Canaria) είναι τραγουδιστής και τραγουδοποιός με δύο λευκώματα που έχουν κυκλοφορήσει για καλλιτέχνες όπως ο Blas Cantó, ο Beatriz Luengo ή ο Carlos Rivera. Το 2019 υπέγραψε ως συνθέτης με τον εκδοτικό οίκο Warner Chappell και έλαβε το πρώτο του Λατινικό υποψήφιο Grammy. Είναι ένας από τους συνθέτες του “Universo”.

Τι δήλωσε ο Blas Canto για την ομάδα του:

Είναι σημαντικό να έχουμε μια ομάδα στενών ανθρώπων, φίλων, που ήδη γνωρίζουν ο ένας τον άλλο και ξέρουν πώς δουλεύουμε. Αυτό διευκολύνει τη σύνδεση στο σκηνικό και κάνει την απόδοση πιο ακριβή και συναρπαστική.

Πηγή: rtve.es

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.