Ελλάδα: Ξανά στον σχολιασμό της Eurovision Καπουτζίδης-Κοζάκου

Ελλάδα: Ξανά στον σχολιασμό της Eurovision Καπουτζίδης-Κοζάκου

Σύμφωνα με το άρθρο του Άκη Φωτόπουλου στην εφημερίδα Το Έθνος η ΕΡΤ έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Μαρία Κοζάκου με σκοπό να βρεθούν αμφότεροι για ακόμη μια χρονιά στον σχολιασμό της Eurovision για λογαριασμό της ΕΡΤ.

Αυτή θα είναι η έβδομη χρονιά που οι δύο παρουσιαστές θα βρεθούν μαζί στον σχολιασμό της Eurovision καθώς βρίσκονται σε αυτό το πόστο κάθε χρόνο με εξαίρεση το 2018. Η Μαρία Κοζάκου είχε παρουσιάσει επίσης μόνη της τον διαγωνισμό το 2012 ενώ ο Γιώργος Καπουτζίδης σε αυτή την θέση βρέθηκε το 2006 μαζί με την Ζέτα Μακρυπούλια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι εκτός από παρουσιαστής, ένας επιτυχημένος ηθοποιός και σεναριογράφος με σειρές όπως “Οι Σαββατογεννημένες” και “Παρά 5” που αγαπήθηκαν από το Ελληνικό κοινό. Η Μαρία Κοζάκου από την άλλη είναι δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός η οποία από το 2001 βρίσκεται στο δυναμικό της ΕΡΤ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.