Δείτε 8 από τους φετινούς συμμετέχοντες της Eurovision να διαγωνίζονται στο The Voice (video)

Δείτε 8 από τους φετινούς συμμετέχοντες της Eurovision να διαγωνίζονται στο The Voice (video)

Ενώ το The Voice ετοιμάζεται να ξαναμπεί στη ζωή μας αφού ο 3ος κύκλος του talent show που ξεκίνησε από την Ολλανδία, ετοιμάζεται να βγει στις οθόνες από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ αυτή τη φορά, σκεφθήκαμε ότι θα ήταν καλή ευκαιρία να θυμηθούμε αλλά και να μάθουν όσοι δεν γνώριζουν την προηγούμενη συμμετοχή 8 παρακαλώ (!) φετινών διαγωνιζόμενων της Eurovision 2016, στα The Voice διαφόρων χωρών της Ευρώπης.

Ξεκινάμε με την Samra από το Αζερμπαϊτζάν που συμμετείχε σε δύο μάλιστα The Voice. Αφού έκανε ένα όχι και τόσο πετυχημένο πέρασμα από το Voice της Τουρκίας στη συνέχεια κατάφερε να φθάσει στον τελικό του Voice στη χώρα της και να καταξιωθεί εκεί. Από το Αζερμπαϊτζάν περνάμε στην άσπονδη “φίλη” της Samra, Iveta από την Αρμενία. Μπορεί οι δύο αυτές τραγουδίστριες να μην έχουν τίποτα κοινό και αυτό να ήταν έκδηλο και στις συνεντεύξεις τύπου στη Στοκχόλμη, όμως αυτό που τις ενώνει είναι ότι και οι δύο ξεκίνησαν την καριέρα τους με ένα blind audition στο The Voice. Η Iveta λοιπόν, ως μόνιμη κάτοικος Γερμανίας δοκίμασε την τύχη της το 2012 στο γερμανικό The Voice ερμηνεύοντας μάλιστα  στο blind audition της το Euphoria της Loreen. Οι Joe και Jack από το Ηνωμένο Βασίλειο συναντήθηκαν πρώτα το 2015 στο The Voice πριν αποφασίσουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στον εθνικό τελικό της χώρας τους. Η Laura Tesoro από το Βέλγιο έφθασε στη δεύτερη θέση της φλαμανδικής έκδοσης του show πέρσι, ενώ ο Amir από τη Γαλλία έφθασε επίσης στον τελικό κατακτώντας εκεί την 3η θέση στο γαλλικό φυσικά Voice του 2014. Ο Francois ερμηνευτής των Minus One στα πλαίσια της προώθησης της μπάντας εν όψει Eurovision ενθουσίασε το γαλλικό κοινό στο φετινό Voice,  έφθασε στη φάση των battles και ουσιαστικά αποχώρησε οικειοθελώς λόγω των υποχρεώσεων του στη Eurovision.  Φέτος όμως είχαμε και δύο νικητές των Voice να διαγωνίζονται στη Eurovision. Η Jamie Lee για τη Γερμανία που κέρδισε το περσινό Voice και η Nina Kraljic από την Κροατία που κέρδισε την πρώτη έκδοση του talent show στη χώρα της. Εκτός όμως από τους παραπάνω, δύο φετινοί κριτές του show συμμετείχαν επίσης στο διαγωνισμό. O Donny Montell από τη Λιθουανία και ο Sergey Lazarev από τη Ρωσία.

Το Global Voice ετοίμασε ένα πολύ όμορφο βίντεο που δείχνει όλους τους φετινούς διαγωνιζόμενους που πέρασαν από τα Voice των χωρών τους και όχι μόνο, δείτε τους λοιπόν να επιχειρούν να γυρίσουν τις καρέκλες των κριτών:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.