Γερμανία: Τα φαβορί του Unser Lied Für Liverpool 2023

Γερμανία: Τα φαβορί του Unser Lied Für Liverpool 2023

Σήμερα πραγματοποιείται ο εθνικός τελικός της Γερμανίας, Unser Lied Für Liverpool 2023. Εμείς σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα φαβορί του φετινού εθνικού τελικού της Γερμανίας.

Patty Gurdy – “Melodies of Hope”

Κόκκινα μαλλιά, πράσινο όργανο και μια συγκινητική φωνή που τραγουδάει μελωδίες που απλά δεν θα φύγουν από το μυαλό σας; Συναντήσατε την Patty Gurdy. Η 25χρονη Γερμανίδα μουσικός μπερδεύεται εύκολα με Ιρλανδή, αλλά όχι μόνο επειδή μιλάει με άψογη προφορά τα ιρλανδικά και τα αγγλικά. Φέρνει τη λαϊκή ποπ hurdy-gurdy στο mainstream με τα viral μουσικά βίντεο και τα πιασάρικα τραγούδια της. Θα καταφέρει να εκπροσωπήσει την Γερμανία στην Eurovision 2023 και να γίνει ακόμα πιο γνωστή;

René Miller – “Concrete Heart”

Ο René Miller είναι Γερμανός καλλιτέχνης, πολυοργανίστας και τραγουδοποιός. Έχει συν-γράψει τραγούδια για καλλιτέχνες όπως οι Zoe Wees, Topic, A7S, Mike Perry και Jack Curley. Το 2018 τιμήθηκε με το γερμανικό βραβείο τραγουδοποιίας. Το 2019 υπέγραψε μια παγκόσμια εκδοτική συμφωνία με τη SonyATV Γερμανίας. Θα μπορέσει να εκπληρώσει έναν στόχο του, να εκπροσωπήσει την χώρα στον διαγωνισμό; Θα το δούμε σήμερα αυτό:

Anica Russo – “Once Upon a Dream”

Η Anica Russo είναι μια 22χρονη, διεθνής ποπ καλλιτέχνης και τραγουδοποιός με ρίζες τόσο στην Κροατία όσο και στην Ιταλία και εδρεύει στο Βερολίνο της Γερμανίας. Άρχισε να παίζει κιθάρα σε ηλικία 4 ετών και άρχισε να κάνει σόλο συναυλίες σε νεαρή ηλικία. Στα 18 της, υπέγραψε την πρώτη της μεγάλη δισκογραφική συμφωνία και μπήκε γρήγορα στα charts με το σινγκλ της «REBEL». Στα τέλη του 2020, η Anica ξεκίνησε το ανεξάρτητο έργο της «Woke Up Dreaming» και κέρδισε πάνω από 120.000 ακόλουθους και εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχει υποστηρίξει καλλιτέχνες όπως ο Alan Walker, ο Alex Aiono και η Zoe Wees, και υπηρετεί ως πρέσβειρα της γερμανικής οργάνωσης ψυχικής υγείας “Jugend Notmail“, προωθώντας την ελπίδα και το ότι ανήκει στην κοινότητά της. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η Anica επανεφηύρε τον εαυτό της ως μια μυστηριώδη σκοτεινή ποπ καλλιτέχνιδα με ένα βαθιά ενσωματωμένο μήνυμα αυτοενδυνάμωσης, αντιμετωπίζοντας σημαντικά θέματα όπως οι πεποιθήσεις και η ψυχική υγεία. Η Anica Russo είναι μια δυνατή διαγωνιζόμενη του “Unser Lied für Liverpool” με τη νέα της σκοτεινή ποπ μπαλάντα “Once Upon a Dream“. Το τραγούδι γιορτάζει την αποφασιστικότητα και την ανθεκτικότητα απέναντι στις αντιξοότητες και τονίζει τη σημασία της επιμονής και της ελπίδας για την επίτευξη των στόχων.

Lonely Spring – “Misfit”

Μια ανερχόμενη Γερμανική μπάντα

Lord of the Lost – “Blood and Glitter”

Το Lord of the Lost είναι ένα γερμανικό gothic metal συγκρότημα από το Αμβούργο. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε από τον τραγουδιστή και frontman Chris Harms το 2007.

Στο Unser Lied Für Liverpool 2023, θεωρώ ότι θα δούμε μια πολύ εύκολη επικράτηση των Lord of the Lost και θα τους δούμε απόψε χαρούμενους να εκπροσωπήσουν την Γερμανία στον επερχόμενο διαγωνισμό.

Ποια συμμετοχή πιστεύετε ότι θα κερδίσει απόψε; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.