Βουλγαρία: Ακούστε το «Intention» την συμμετοχή των Intelligent Music Project για την Eurovision 2022

Βουλγαρία: Ακούστε το «Intention» την συμμετοχή των Intelligent Music Project για την Eurovision 2022
Αποκαλύφθηκε σήμερα στην Βουλγαρική δημόσια τηλεόραση BNT το τραγούδι Intention με το οποίο οι Intelligent Music Project θα εκπροσωπήσουν την Βουλγαρία στον 66ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Έτσι η Βουλγαρία έγινε η πρώτη χώρα από τις 41 που θα λάβουν μέρος στον στην Eurovision 2022 που γνωστοποίησε  την συμμετοχή της.

Οι Intelligent Music Project είναι ένα 6μελές ροκ συγκρότημα που δημιουργήθηκε το 2020, ωστόσο αποτελείται από αρκετά έμπειρους μουσικούς. Αρχικά κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι ο 40χρονος Χιλιανός Ronnie Romero ο οποίος έχει τραγουδήσει για λογαριασμό αρκετών ροκ και μέταλ συγκροτημάτων μεταξύ των οποίων και οι θρυλικοί Rainbow. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως ο Romero θα είναι ο πρώτος Χιλιανός καλλιτέχνης που θα ανέβει στην σκηνή της Eurovision.

Στα μέλη του συγκροτήματος συναντάμε και τον Stoyan Yankulov ο οποίος συμμετείχε στην Eurovision 2 φορές στο παρελθόν για την Βουλγαρία στο πλευρό της Elitsa Todorova το 2007 με το Water (5η θέση) και το 2013 με το Samo Shampioni (12η θέση στον ημιτελικό). Τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος είναι οι Slavin Slavchev (νικητής του Βουλγαρικού X-Factor), Bisser Ivanov, Ivo Stefanov και Dimiter Sirakov.

Το τραγούδι

Το intention είναι ένα αγγλόφωνο ροκ κομμάτι σε στίχους και μουσική του Milen Vrabevski ο οποίος είναι και ο ιδρυτής του συγκροτήματος. Όσον αφορά την θεματολογία του τραγουδιού το συγκρότημα αναφέρει τα εξής:

Το τραγούδι θέτει το ερώτημα της προσωπικής εσωτερικής πάλης του καθενός από εμάς με απαρχαιωμένα πρότυπα πίστης και συμπεριφοράς που μας τραβούν πίσω. Δεν υπάρχει ασφαλής περιοχή. Υπάρχει μια άχρηστη ύπαρξη. Το να βρεις τον σωστό δρόμο, όμως, είναι μάχη, ακόμα και πόλεμος με τον εαυτό σου. Χρειάζεται σοβαρή πρόθεση για να κερδίσουμε το καλό!

Η Βουλγαρία στην Eurovision

Η Βουλγαρία συμμετέχει φέτος για 14η φορά στον διαγωνισμό της Eurovision. Πρώτη της συμμετοχή στον διαγωνισμό ήταν το 2005, μέχρι τώρα δεν έχει κερδίσει το πρώτο βραβείο, έφτασε ωστόσο πολύ κοντά το 2017 όταν πήρε την 2η θέση με τον Kristian Kostov και το Beautiful Mess. To 2021 με τον Victoria και το Growing Up Is Getting Old έφτασε έως την 11η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.