Βέλγιο: Τα φαβορί του Eurosong 2023

Βέλγιο: Τα φαβορί του Eurosong 2023

Σήμερα πραγματοποιείται ο εθνικός τελικός του Βελγίου, Eurosong 2023. Εμείς σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε τα φαβορί του φετινού εθνικού τελικού του Βελγίου.

Chérine – “Ça m’ennuie pas”

Η Cherine έγινε ευρέως γνωστή στο βελγικό κοινό με τη συμμετοχή της στο “The Voice 2022”, στο οποίο κατάφερε να φτάσει στα Live Show με τη μοναδική φωνή της. Ας δούμε το ιδιαίτερο κομμάτι της στα Γαλλικά:

Ameerah – “The Carnival”

Η Ameerah είναι μια Βελγίδα τραγουδίστρια, η οποία γράφει και συνθέτει τα δικά της τραγούδια, αρχικά γνωστή με το όνομα “Astrid“. Η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν το τραγούδι “The Sound of Missing You” που τραγούδησε μαζί με τους Wildboyz και κατάφερε να φτάσει στο top 3 του USA Billboard Hot Dance Airplay. Ας δούμε το κομμάτι “The Carnival”:

Hunter Falls – “Ooh La La”

Ο Hunter Falls είναι ένας Βέλγος συνθέτης που ειδικεύεται στις εναέριες παραγωγές και όλα του τα τραγούδια ανήκουν στον χώρο της indie pop και έχουν πολύ καλή παραγωγή. Ας απολαύσουμε το “Ooh La La”:

Gala Dragot – “T’inquiète”

Η Gala Aliaj Dragot είναι η νικήτρια του “The Voice Kids 2020” και διεκδικεί την εκπροσώπηση της χώρας για άλλη μια φορά με ένα indie pop στυλ τραγουδιών. Η Gala κατάφερε να ξεχωρίσει μέσω της ώριμης φωνής της και στο νεαρό της ηλικίας της και στον τελικό κέρδισε ερμηνεύοντας το τραγούδι «Make you feel my love». Αμέσως μετά τον διαγωνισμό, κυκλοφόρησε ένα σινγκλ με το όνομα «Contagious». Έχει σχολιαστεί ως Billie Eilish του Βελγίου. Για να δούμε αμα θα είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο της εκπροσώπησης της χώρας:

H Cherine, θεωρώ ότι έχει τις περισσότερες πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο για την εκπροσώπηση της χώρας.

Ποια συμμετοχή πιστεύετε ότι θα κερδίσει απόψε; Γράψτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.