“Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision”: Η συνάντηση της Amanda με την Τάμτα και την Ευρυδίκη!

“Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision”: Η συνάντηση της Amanda με την Τάμτα και την Ευρυδίκη!

Λίγο πριν τον 1ο ημιτελικό, η Amanda Tenfjord, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι Die Together, συναντά Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες, που έχουν συμμετάσχει κατά το παρελθόν στον Διαγωνισμό με την Ελλάδα και την Κύπρο, σε τέσσερις εκπομπές, με τον τίτλο «Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision», οι οποίες θα μεταδοθούν τα Σαββατοκύριακα 30 Απριλίου, 1η Μαΐου και 78 Μαΐου 2022, στις 19:10!

Χθες, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο άρθρο, η εκπρόσωπός μας είχε την τιμή να συναντηθεί με την Καλομοίρα και τον Σάκη Ρουβά ενώ στο σημερινό επεισόδιο συνάντησε δύο εκπροσώπους της Κύπρου, η αναφορά για τις Τάμτα και Ευρυδίκη!

Αρχικά συναντήθηκε με την Τάμτα, η οποία έκανε ανασκόπηση στην εμπειρία της το 2019 και είπε πως ενώ την λάτρεψε της φάνηκε σαν να ήταν “ένα δευτερόλεπτο” οπότε την συμβούλεψε να την απολαύσει στο μέγιστο βαθμό. Έπειτα, της είπε να είναι επικεντρωμένη στον εαυτό της και στον στόχο της και να μην επηρεάζεται από κανέναν και καμία συγκυρία, αρνητική ή μη. Ως παράδειγμα για αυτό έδωσε την ταλαιπωρία που είχε εκείνο το διάστημα με την μέση της, την οποία όμως δεν άφησε να την επηρεάσει ψυχολογικά. Τέλος, οι δύο καλλιτέχνιδες ερμήνευσαν μια acoustic εκδοχή της συμμετοχής της Τάμτα Replay!

Έπειτα, η Αμάντα συναντήθηκε με την 3 φορές εκπρόσωπο της Κύπρου και αγαπημένη πολλών Ελλήνων φαν και μη Ευρυδίκη. Η πρώτη της έκανε έκπληξη συγκεκριμένα καθώς η καλλιτέχνις ήταν στο στούντιο εκείνη την ώρα και ηχογραφούσε νέα κομμάτια. Η Ευρυδίκη έδωσε έμφαση στο η Αμάντα να βγει στη σκηνή όντας ο εαυτός της σχετικά με το σκηνοθετικό κομμάτι (κάτι που επεσήμανε προηγουμένως και η Τάμτα) και την συμβούλευσε να μην επικεντρώνεται σε προγνωστικά και προβλέψεις μιας και εκείνη θυμάται ακόμα την απρόβλεπτη εμπειρία της με το γνωστό σε όλους μας Comme ci, comme ça. Την παρότρυνε επίσης να κάνει πολλές πρόβες και να πάει όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένη μπορεί καθώς η συγκεκριμένη εμπειρία θα είναι από τις μεγαλύτερες της ζωής της, αν όχι η μεγαλύτερη. Η συνάντηση έκλεισε με τις δύο ερμηνεύτριες να τραγουδούν acapella με συνοδεία πιάνου το Είμαι άνθρωπος κι εγώ, συμμετοχή που όπως δήλωσε η Ευρυδίκη έχει χαρακτηριστική σημασία για εκείνη καθώς υποδηλώνει τον πόνο που πέρασαν οι Κύπριοι την περίοδο εκείνη λόγω της εισβολής.

Το επόμενο επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο 7/5, όπου η Amanda θα συναντηθεί με τις Stefania και Demy!

Μείνετε συντονισμένοι στον Infe Greece για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την ελληνική συμμετοχή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.