“Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision”: Το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου

“Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision”: Το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου

Λίγο πριν από τον μεγάλο Τελικό, η Αμάντα Γεωργιάδη, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 66o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision με το τραγούδι «Die together», συναντά Έλληνες καλλιτέχνες, που έχουν συμμετάσχει κατά το παρελθόν στον Διαγωνισμό με την Ελλάδα και την Κύπρο, σε τέσσερις εκπομπές, με τον τίτλο «Αμάντα, στο δρόμο για τη Eurovision», που μεταδίδονται από το περασμένο Σαββατοκύριακο 30 Απριλίου και 1η Μαΐου, ενώ σήμερα στις 19:10 θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο.

Κυριακή 8 Μαΐου 2022
Εκπομπή 4η (τελευταία): Η Αμάντα συναντά την Ελπίδα και την Έλενα Παπαρίζου

Ο δρόμος προς τη Eurovision ολοκληρώνεται για την Αμάντα με την… ελπίδα για το καλύτερο αποτέλεσμα και με την… Ελπίδα για τις τελευταίες συμβουλές πριν από το μεγάλο μουσικό γεγονός. Η φετινή μας εκπρόσωπος συναντά τη Superstar Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, η οποία διηγείται τις δικές της εμπειρίες από τον διαγωνισμό και τα απρόοπτα που αντιμετώπισε, ενώ μοιράζεται και την αγάπη της για τη Eurovision.

Παράλληλα, η Αμάντα μαθαίνει από τη Number One, Έλενα Παπαρίζου, τα μυστικά τού να φτάνεις στην κορυφή του μουσικού διαγωνισμού, με την Έλενα να την ξεναγεί στους χώρους όπου πέρασε πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της.

Ακολουθεί το τρέιλερ του τέταρτου επεισοδίου:

Πηγή: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.