Αλβανία: Δείτε απόψε την δεύτερη βραδιά του 60ου Festivali i Këngës

Αλβανία: Δείτε απόψε την δεύτερη βραδιά του 60ου  Festivali i Këngës

Απόψε στις 22.00 ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται η δεύτερη βραδιά του του 60ου Festivali i Këngës η οποία θα έχει ένα άρωμα “νοσταλγίας“ σύμφωνα με τους διοργανωτές. Η “βραδιά νοσταλγίας“ όπως τιτλοφορείται, ονομάζεται έτσι καθώς οι 14 από τους 17 διαγωνιζόμενους, αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των “έμπειρων καλλιτεχνών“ δεν θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια μόνοι τους αλλά με συνοδεία παλαιότερων συμμετεχόντων στο φεστιβάλ, ή γενικότερα καλλιτεχνών με μεγάλη ιστορία στην Αλβανική μουσική σκηνή. Οι 3 νέοι καλλιτέχνες που κατάφεραν να προκριθούν από την χθεσινή πρώτη βραδιά του φεστιβάλ (Ester Zahiri, Eldis Arrnjeti, Olimpia Smajlaj), θα ερμηνεύσουν μόνοι τους την ακουστική εκδοχή του τραγουδιού τους. Η σειρά εμφάνισης των διαγωνιζομένων για την δεύτερη βραδιά του διαγωνισμού είναι η παρακάτω:

1.Evi Reçi
2.Denis Skura
3.Rezarta Smaja
4.Ester Zahiri
5.Eldis Arrnjeti
6.Olimpia Smajlaj
7.Alban Ramosaj
8.Janex
9.Shega
10.Kastro Zizo
11.Urban Band
12.Endri and Stefi
13.Mirud
14.Ronela Hajati
15.Gjergj Kaçinari
16.Kelly
17.Sajmir Çili

Θυμίζουμε πως το τριήμερο 60ο Festivali i Këngës μέσω του οποίου θα επιλεγεί ο εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2022, πραγματοποιείται στο συνεδριακό παλάτι των Τιράνων, ενώ παρουσιαστές του είναι οι Ardit Gjebrea (πατέρας της Anna Gjebrea που εκπροσώπησε την Αλβανία στην Junior Eurovision 2021), Isli IslamiKelvi Kadilli, Xhemi Shehu και η Jonida Maliqi, εκπρόσωπος της Αλβανίας στην Eurovision 2019 με το τραγούδι Ktheju tokës με το οποίο κατέλαβε την 17η θέση. O νικητής του φεστιβάλ θα ανακοινωθεί αύριο και θα επιλεγεί από την παρακάτω 7μελή κριτική επιτροπή: Anxhela PeristeriAgim DoçiAnxhela FaberOsman MulaRozana RadiOlsa ToqiOlti Curri. Ανάμεσά τους συναντάμε την φετινή εκπρόσωπο της Αλβανίας στην Eurovision, την Anxhela Peristeri η οποία με το τραγούδι Karma έφτασε έως την 21η θέση.

Μια καινοτομία του φετινού φεστιβάλ είναι πως την τρίτη ημέρα του διαγωνισμού, όποιος καλλιτέχνης το επιθυμεί, μπορεί να ερμηνεύσει την συμμετοχή του στα αγγλικά!

Την δεύτερη βραδιά του 60ου Festivali i Këngës μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.