Οι Next Time εκπροσωπούν την Π.Γ.Δ.Μ

Estimated read time 1 min read

Του πέρασε του κοινού στη ΦΥΡΟΜ! Με σύστημα ψηφοφορίας κοινό-επιτροπή 50-50, το αγαπημένο τραγούδι του κοινού επιβλήθηκε αυτού της επιτροπής με μόλις 1 βαθμό η Μόσχα περιμένει τους Next Time και το Nesto Sto Ke Ostane.

Το τραγούδι πήρε αρχικά το 7άρι της επιτροπής και οι πιθανότητες να περάσει ήταν μετρημένες… Το 12άρι απέσπασαν οι Naum Petreski & Kaliopi με το Rum Dum Dum, το οποίο αποδοκιμάστηκε πολλές φορές.

Το κοινό όμως έδωσε στο Rum Dum Dum 6 βαθμούς βάζοντας σε περιπέτειες, αφού οι 18 βάθμοί στο σύνολο έδειχναν επικίνδυνοι και αποδείχτηκαν λίγοι… Με 19 λοιπόν βαθμούς οι Next Time περιμένουν πλέον να μάθουν σε ποια θέση θα εμφανιστούν στον ημιτελικό της 12ης Μαϊου.

τα υπόλοιπα τραγούδια που διαγωνίστηκαν ήταν:

02. Risto Samardjiev: Samo son ke ni ostane
03. Ohrid rules: Gengsta oro
04. Projekt Makedonija: Pomalku naivno
05. Daniel: Sila na ljubovta
06. Andrijana Janevska: Drvo bez koren
07. Kostadin Papa: Za nea postojam
08. Verce Pandilovska: Severno od mene, juzno od tebe
09. Kaliopi & Naum: Rum dum dum
10. Vlatko Lozanovski: Bliski do mene
11. Aleksandar Belov: Sastano solzi izbrici
12. Bravo: Devojiko
13. Vlatko Ilievski: Najbogat na svet
14. Kristijan: Nema da zboram
15. Rock Agresori: Ding dong
16. Dejan Trifunovski: Ljubovta doaga

Κωνσταντίνος Γκιόκογλου

Γεννήθηκε το 1981 στο Διδυμότειχο του Έβρου. Ραδιοφωνικός παραγωγός από την τρυφερή ηλικία των 9 χρονών, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την μουσική από τα 14. Το πτυχίο φωνητικής το απέκτησε στα 18 ενώ οι σπουδές του είχαν να κάνουν με την Μηχανολογία. Η Eurovision ήρθε στην ζωή του από το 1989 όταν άρχισε να καταλαβαίνει το τι εστί Eurovision , την παρακολουθεί ανελλιπώς κάθε χρονιά. Το 2005 πήγε για πρώτη φορά ως ενήλικας στην Eurovision του Κιέβου, χρονιά που κέρδισε και η Ελλάδα. Από τότε κάθε χρονιά και μέχρι και το 2013 παραβρίσκόταν στον διαγωνισμό ως μέλος της ελληνικής αποστολής με μόνη εξαίρεση την Eurovision της Μόσχας. Το 2011 μετακόμισε στην Γερμανία, όπου ασχολήθηκε εκτός των άλλων και ως συνεργάτης ραδιοφωνικών παραγωγών στα κρατίδια της Σαξωνίας και του Βραδενβούργου.

To 2008 διετέλεσε αντιπρόεδρος του σωματείου , ενώ από το το 2009 ξεκίνησε τις εργασίες σύστασης του INFE Network, όπου και διετέλεσε πρόεδρος του μέχρι και το 2013. Από το 2019 ασχολείται κυρίως με την Ιστορία του διαγωνισμού σε ερευνητικό επίπεδο καθώς και το ψηφιακό του αρχείο.

Αγαπημένες τοπ 5 Συμμετοχές :
Secret Garden – Nocturne (Nor 95)
Anna Maria Jopek – Ale Jestem (Pol 97)
Zdravko Colic – Gori Vatra (YU 1973),
Elisabeth Andreassen – I Evighet (NO 1996)
Aiste – Strazdas (LIT 1999).
Αγαπημένη ελληνική συμμετοχή :
Σοφία Βόσσου – Άνοιξη (GR 91)