Ολλανδία: Θα συμμετάσχει στην Eurovision 2025 χωρίς τον Joost Klein

Ολλανδία: Θα συμμετάσχει στην Eurovision 2025 χωρίς τον Joost Klein

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας AVROTROS επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της Ολλανδίας στη Eurovision 2025, μετά από συζητήσεις με την EBU και διασφαλίσεις για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Παρά τις φήμες για εθνικό τελικό, η χώρα θα ακολουθήσει διαδικασία εσωτερικής επιλογής, καθώς ο περσινός εκπρόσωπος Joost Klein αρνήθηκε να συμμετάσχει ξανά, επικαλούμενος την ανάγκη του να ανακάμψει από την εμπειρία.


Ο AVROTROS μας ενημερώνει ότι μαζί με άλλες αποστολές τόσο κατά τη διάρκεια όσο και αμέσως μετά το Μάλμε έχει πιέσει για αλλαγές, τόσο στο σόου όσο και για τις συνθήκες στα παρασκήνια. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας προσβλέπει στο μέλλον και είναι ευχαριστημένος με το σύνολο των μέτρων που ισχύουν επί του παρόντος και δεσμεύθηκε ότι θα τηρήσει η EBU.


Ο τηλεοπτικός φορέας προσέγγισε τον Joost Klein, τον φετινό εκπρόσωπο ο οποίος αποκλείστηκε μόλις λίγο πριν τον Μεγάλο Τελικό, με σκοπό να εκπροσωπήσει τη χώρα για άλλη μια φορά, σύμφωνα με το σημερινό δελτίο τύπου του AVROTROS. Ο Joost εξήγησε ότι, αν και ένιωθε την υποχρέωση να επιστρέψει, τελικά αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στην ψυχική του υγεία.

Επιπλέον και μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Joost Klein αναφέρει:

Απληστία ή επιθυμία;
Πήρα την απόφαση να ΜΗΝ συμμετάσχω στη Eurovision 2025
Η ομάδα μου και εγώ τα είχαμε όλα έτοιμα, αλλά απλά δεν αισθάνομαι καλά. Είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους για όλη την αγάπη, ωστόσο είμαι ακόμα πολύ επηρεασμένος από αυτή τη χρονιά. Πρέπει να δώσω περισσότερο χρόνο στον εαυτό μου για να θεραπευτώ.
Ήταν όνειρό μου να κάνω τη Eurovision και το κάναμε.
Για μήνες είχα αυτή την αίσθηση ότι έπρεπε να κάνω μια επιστροφή για να τελειώσω τη δουλειά. Αλλά στην πραγματικότητα: φτάσαμε σε έναν υψηλότερο στόχο. Το Europapa ένωσε πολύ κόσμο. Αυτή η ιστορία δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά εμάς. Είμαι ευγνώμων.
Άνθρωποι από όλο τον κόσμο προσπαθούν να μάθουν ολλανδικά και αυτό με κάνει πολύ περήφανο για τη γλώσσα μου.
Πετύχαμε κάτι που προηγουμένως έμοιαζς ότι ήταν αδύνατο. Χρησιμοποιήσαμε την πραγματική δύναμη του Διαδικτύου.
Ίσως λοιπόν να τυφλώθηκα, αλλά τώρα βλέπω καθαρά. Πρέπει να ακολουθήσω το φως. Όχι να το πολεμήσω.
Τα ΜΜΕ είναι αυτά που είναι, αλλά δεν έχω θέση σε αυτά. Δεν είμαι φτιαγμένος για αυτή τη μεγάλη “μηχανή”. Η πορεία μου είναι διαφορετική και καλωσορίζω όποιον θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την περιπέτεια. Εμπιστευτείτε τη διαδικασία.
Πιστεύω ότι ένας από τους σκοπούς της ζωής μου είναι να συνδέω ανθρώπους. Μέσα από τη μουσική, την (ψηφιακή) τέχνη και το performance. Η περιοδεία μου σε Ευρώπη και ΗΠΑ είναι sold out και ανυπομονώ να παίξω το νέο μου άλμπουμ εκεί. Ελάτε όλοι μαζί. Αυτή η ζωή είναι τρελή, αλλά να ξέρεις..
Στέκομαι ακόμα

Στο μεταξύ, το AVROTROS προσκαλεί καλλιτέχνες και δημιουργούς να υποβάλουν τις συνθέσεις τους μέχρι τις 22 Νοεμβρίου.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

About The Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.