Έρχεται στην Ελλάδα το Νemo για συναυλία

Έρχεται στην Ελλάδα το Νemo για συναυλία

Το Nemo, o non-binary καλλιτέχνης που κέρδισε την Eurovision 2024, έρχεται στις 12 Μαρτίου στην Αθήνα για μια μοναδική συναυλία στο Floyd Live Venue.

Το Nemo με το τραγούδι “The Code” χάρισε στην Ελβετία την 3η νίκη της στην Eurovision και πραγματοποιεί μια πανευρωπαϊκή περιοδεία προσθέτοντας σε αυτήν, την Αθήνα ως έναν από τους σταθμούς του.

Για την επικείμενη συναυλία του στην Αθήνα το Nemo δήλωσε: Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω τη χαρά μου που θα παίξω για πρώτη φορά στην Ευρώπη την άνοιξη του 2025. Βλέποντας αυτή την κοινότητα να μεγαλώνει μαζί με τη μουσική μου είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα που έχω ζήσει, και ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλ@ από κοντά.

https://www.youtube.com/watch?v=CO_qJf-nW0k

Αυτή θα είναι και η πρώτη συναυλία του Ελβετού καλλιτέχνη στην χώρα μας, ενός καλλιτέχνη που προκάλεσε αρκετές συζητήσεις με την νίκη του φέρνοντας στην επιφάνεια τα ζητήματα της έμφυλης ταυτότητας, με το ταλέντο του όμως να αναγνωρίζεται από την πλειοψηφία του καλλιτεχνικού κόσμου και τους fans της Eurovision.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα. Εν τω μεταξύ, το Nemo κυκλοφόρησε το videoclip του νέου του τραγουδιού με τίτλο “Eurostar” στο οποίο εμφανίζονται 5 άλλοι καλλιτέχνες από την Eurovision 2024, η Luna από την Πολωνία, ο Windows95man από την Φινλανδία, ο Silvester Belt από την Λιθουανία, η Jerry Heil από την Ουκρανία και το Bambie Thug από την Ιρλανδία.


Πηγή: iefimerida.grΤο Nemo έρχεται για συναυλία στην Ελλάδα: «Ανυπομονώ να τους γνωρίσω όλ@ από κοντά» δηλώνει – iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.