Oι Aleksej & Ana αποκλειστικά στο InfeGreece

Oι Aleksej & Ana αποκλειστικά στο InfeGreece

Σήμερα, πήραμε συνέντευξη από τους AleksejAna, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την Βόρεια Μακεδονία στην φετινή Junior Eurovision τον Νοέμβριο. Του κάναμε διάφορες ερωτήσεις και με πολλή χαρά μάς απάντησαν.

Ερωτήσεις

Aleksej

1.Ποια είναι τα αγαπημένα σου μαθήματα στο σχολείο;

Τα αγαπημένα μου μαθήματα στο σχολείο είναι τα Γαλλικά, τα Αγγλικά και τα Μαθηματικά. Λατρεύω τις γλώσσες.

2.Μίλησέ μας σχετικά με την μουσική σου καριέρα μέχρι την ηλικία σου

Τραγουδάω από πολύ μικρή ηλικία. Η πρώτη μου εμφάνιση στη σκηνή ήταν στο φεστιβάλ “Mali Angeli” στο Πρίλεπ, και από τότε έχω κάνει κι άλλες εμφανίσεις.

3.Έχεις κάποιο χόμπυ;

Μου αρέσει πολύ να κολυμπάω και να περνάω χρόνο με τους φίλους μου.

4.Τι θέλεις να γίνεις, όταν μεγαλώσεις;

Θέλω να γίνω τραγουδιστής. Μερικά από τα είδωλά μου είναι η Kaliopi και η Adele.

5.Πως νιώθεις που σε επέλεξαν να εκπροσωπήσεις την χώρα σου στην Junior Eurovision 2024;

Νιώθω υπέροχα που θα εκπροσωπήσω τη χώρα μου στο JESC, είναι πραγματικά τιμή!

6.Πως πήρες την απόφαση να πας στην Junior Eurovision;

Πέρυσι ήθελα να κάνω audition για το JESC, αλλά νομίσαμε ότι ήμουν πολύ μικρός και ότι έπρεπε να περιμένω έναν χρόνο ακόμα. Φέτος έκανα οντισιόν και, προς έκπληξή μου, έγινα δεκτός!

7.Το τραγούδι, με το οποίο θα βρεθείς στον διαγωνισμό, με τι έχει να κάνει;

Δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα για το τραγούδι, συγγνώμη.

8.Όταν θα είσαι ενήλικος, με τι θα ήθελες να ασχοληθείς;

Όταν μεγαλώσω, θα ήθελα να δουλέψω ως τραγουδιστής και να ακολουθήσω τα όνειρά μου.

9.Έχεις κάποιο αγαπημένο τραγούδι της Eurovision όλων των εποχών;

Το αγαπημένο μου τραγούδι του JESC όλων των εποχών είναι το “Fire” από τη Mila Moskov. Το λατρεύω!

Ana

1.Ποια είναι τα αγαπημένα σου μαθήματα στο σχολείο;

Λατρεύω και απολαμβάνω τα μαθήματα μουσικής, αλλά εκτός από αυτά, μου αρέσουν πολύ τα Μαθηματικά, η Φυσική και τα Γαλλικά και συμμετέχω σε πολλούς διαγωνισμούς γι’ αυτά.

2.Μίλησέ μας σχετικά με την μουσική σου καριέρα μέχρι την ηλικία σου

Ξεκίνησα την καριέρα μου στη μουσική σε πολύ μικρή ηλικία. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, άκουγα μουσική, χόρευα και τραγουδούσα συνεχώς, και ανυπομονούσα να μεγαλώσω για να εμφανιστώ ζωντανά στη σκηνή. Όταν ήμουν μόλις 5 ετών, έκανα οντισιόν και επιλέχθηκα να εμφανιστώ στο Διεθνές Παιδικό Φεστιβάλ Sido στη χώρα μου με το πρώτο μου τραγούδι που λεγόταν “Teniserka”. Από εκείνη τη στιγμή ερωτεύτηκα τη σκηνή και τα επόμενα χρόνια συνέχισα να πηγαίνω σε πολλά μουσικά φεστιβάλ και να τραγουδάω. Το 2023 εκπροσώπησα τη χώρα μου σε ένα Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ στη Σερβία και κέρδισα το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό βραβείο, το “Grand Prix του φεστιβάλ”. Μετά από αυτό, ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα για μένα ήταν ότι εκπροσώπησα τη χώρα μου στο πιο διάσημο Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ της Ιταλίας “Sanremo Junior 2024” ζωντανά στη σκηνή του Θεάτρου Ariston, συνοδευόμενη από τη μεγάλη ορχήστρα του Sanremo. Και τώρα, το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα – εκπροσωπώ τη χώρα μου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Junior Eurovision 2024.

3.Έχεις κάποιο χόμπυ;

Ναι, έχω πολλά χόμπι. Εκτός από το τραγούδι, μου αρέσει να παίζω βιολί και πιάνο. Επίσης, λατρεύω να λύνω μαθηματικά και φυσική προβλήματα και να συμμετέχω σε πολλούς μαθηματικούς διαγωνισμούς. Μαθαίνω Γαλλικά και μου αρέσει να παίζω σκάκι.

4.Τι θέλεις να γίνεις, όταν μεγαλώσεις;

Ίσως να φαίνεται λίγο τρελό, αλλά θα ήθελα να γίνω επιστήμονας και μαθηματικός. Αλλά φυσικά, θα ήθελα να συνεχίσω την καριέρα μου στη μουσική, να τραγουδάω και να παίζω βιολί στο μέλλον ως δεύτερο επάγγελμα και χόμπι.

5.Πώς νιώθεις που εκπροσωπείς τη χώρα σου, τη Βόρεια Μακεδονία, στον διαγωνισμό;

Νιώθω μεγάλη τιμή και χαρά που εκπροσωπώ τη χώρα μου σε μια τόσο καταπληκτική εκπομπή όπως η Junior Eurovision. Η μακεδονική κοινότητα είναι πολύ ταλαντούχα στη μουσική και υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Θα είναι χαρά μου να κρατήσω ψηλά τη σημαία της αγαπημένης μου χώρας.

6.Πως πήρες την απόφαση να πας στην Junior Eurovision;

Ήταν το όνειρό μου εδώ και καιρό, από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Φέτος έκανα οντισιόν για πρώτη φορά γιατί πίστευα ότι είμαι αρκετά ώριμη και έτοιμη να εμφανιστώ σε αυτήν τη μεγαλειώδη σκηνή και να εκπροσωπήσω την όμορφη χώρα μου.

7.Το τραγούδι, με το οποίο θα βρεθείς στον διαγωνισμό, με τι έχει να κάνει;

Οι λεπτομέρειες του τραγουδιού θα δημοσιευτούν αργότερα.

8.Έχεις κάποιο αγαπημένο τραγούδι της Eurovision όλων των εποχών;

Αυτό είναι πραγματικά δύσκολο. Λατρεύω όλα τα τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει πολλοί καταπληκτικοί καλλιτέχνες. Δεν νομίζω ότι μπορώ να διαλέξω ένα αγαπημένο, όλα είναι απλώς τέλεια και τόσο όμορφα.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.