Φαντασμαγορικό τηλεοπτικό σώου για τα 40 χρόνια των Clouseau

Φαντασμαγορικό τηλεοπτικό σώου για τα 40 χρόνια των Clouseau

Το κανάλι VMR, στο πλαίσιο της μουσικής εκπομπής “Tien om te zien”, τίμησε τα 40 χρόνια παρουσίας των Clouseau στη βελγική μουσική σκηνή. Διακεκριμένοι καλλιτέχνες, φίλοι, συγγενείς, ακόμα και η Anne (μία πρώην φιλενάδα που ενέπνευσε το ομώνυμο χιτ), μαζί με τον κόσμο τραγούδησαν και θυμήθηκαν τις μεγάλες στιγμές της καριέρας τους, πληροφορίες για την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Η συναυλία ήταν φυσικά sold out, παρότι δόθηκαν και επιπλέον εισιτήρια στον κόσμο από τους διοργανωτές.

Όπως είναι φυσικό, ερμήνευσαν πολλές από τις επιτυχίες τους, ωστόσο εμπιστεύτηκαν τη γιουροσυμμετοχή τους, Geef het op, σε τρεις άλλους γιούροσταρ, ανάμεσά τους και η μοναδική γιουρονικήτρια της χώρας. Απολαύστε τους!

Σημ.: θα ήθελα να καταθέσω μια προσωπική εμπειρία. Το 2014 βρέθηκα στη Μαδρίτη. Καθόμουν στο lobby του ξενοδοχείου, όταν όρμηξε μέσα μια παρέα από λυκειόπαιδα, τα οποία φυσικά δεν είχαν γεννηθεί το 1991, για να κάνουν check in. Μες στο κέφι άρχισαν να τραγουδούν, να χορεύουν και να παίζουν στο πιάνο, τι άλλο; Το Geef het op, πραγματικό evergreen!!! Τι κρίμα που δεν εκτιμήθηκε στη Γιουροβίζιον, όπως του άξιζε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.