30 χρόνια μετά επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος”…

30 χρόνια μετά επιστρέφει στον “τόπο του εγκλήματος”…

Ο λόγος για τον Johnny Logan, τον επονομαζόμενο και “Mr. Eurovision”. Όπως ανακοίνωσε η σουηδική τηλεόραση SVT, θα αποτελέσει μέρος του διαλείμματος του Α’ Ημιτελικού, στον οποίο έχει γνωστοποιηθεί ότι θα συμμετάσχει και ο Benjamin Ingrosso. Στον Β’ Ημιτελικό ξέρουμε ότι θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου, τη Sertab Erener και τη Charlotte Perrelli. Θεωρούμε κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα κάνει ένα πέρασμα και η Loreen! O Johnny Logan έχει γράψει το όνομά του με “χρυσά γράμματα” στην ιστορία του διαγωνισμού: νικητής το 1980 με το What’s Another Year, αλλά και το 1987 με το Hold Me Now, δηλαδή είναι ο μόνος που έχει κερδίσει δύο φορές-ένα ρεκόρ που ισοφάρισε μόλις πέρυσι η Loreen. Παράλληλα, ως συνθέτης, έγραψε δύο συμμετοχές για λογαριασμό της Linda Martin: To 1992 το Why Me?, με το οποίο ήρθε 1η και μάλιστα στο Μάλμε και παλαιότερα, το 1984, το Terminal 3, χάρη στο οποίο κατέκτησε τη 2η θέση!

Τι δήλωσε ο εκλεκτός καλλιτέχνης

“Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος και αποτελεί μεγάλη μου τιμή που μου ζητήθηκε να εμφανιστώ ως καλεσμένος στις 7 Μαΐου στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε. Η Σουηδία έχει κερδίσει 7 φορές, όπως και η Ιρλανδία. Το να μου ζητηθεί να εκπροσωπήσω τη χώρα μου μια τελευταία φορά είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για μένα και είμαι πολύ ευγνώμων σε όλους όσοι συμμετείχαν στην απόφαση. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη σκηνή της Eurovision, αυτή τη φορά ως καλεσμένος και όχι ως διαγωνιζόμενος. 

About The Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.