Eurovision 2024 Rehearsals: Η δεύτερη πρόβα της Κύπρου!

Eurovision 2024 Rehearsals: Η δεύτερη πρόβα της Κύπρου!

Τι αναμένεται να δούμε σήμερα

Από τις 11.30 το πρωί μέχρι τις 19.05 ώρα Ελλάδος, με δύο ενδιάμεσα διαλείμματα, θα “παρελάσουν” από τη σκηνή του Μάλμε και οι 15 χώρες του Α’ Ημιτελικού στη δεύτερη, 20λεπτη αυτή τη φορά (έναντι των 30λεπτων εναρκτήριων) πρόβα τους. Ως συνήθως, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα της φωνής, τα τραγούδια θα ερμηνευτούν τρεις φορές και αμέσως μετά οι αποστολές θα κατευθυνθούν στην αίθουσα προβολής (Viewing room) για τυχόν τελικές μικροδιορθώσεις. Οι επόμενες πρόβες, με την αμφίεση και την παρουσίαση που έχουν οριστικοποιήσει οι αποστολές (dress rehearsals) δεν επιδέχονται αλλαγές (εκτός σοβαρού τεχνικού προβλήματος) και είναι πανομοιότυπες με ό,τι θα παρουσιάσουν οι χώρες στους ημιτελικούς και τον τελικό. Όπως διαβάσαμε, στο τέλος της ημέρας η EBU θα κυκλοφορήσει ένα συγκεντρωτικό βίντεο με αποσπάσματα τις σημερινές πρόβες, ως εκ τούτου θα έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα για το τι θα δούμε τελικά.

Η δεύτερη πρόβα της Κύπρου

Φως και σκοτάδι, μαύρο και χρώματα σε εναλλαγή (κόκκινο, μπλέ, πράσινο) στις LED οθόνες, το φόντο, αλλά και το πάτωμα. Η Σίλια με λευκό μπουστάκι και παντελόνι. Οι Δανοί χορευτές (Theo B. Kofoed, Thomas Hegnet, Sebastian Laurentius Nielsen και Martin Daugaard), οι οποίοι φορούν cargo παντελόνια και λευκά μπλουζάκια, σε κάποια φάση μένουν ημίγυμνοι. Δυναμική παρουσίαση, όπου κυριαρχεί ο χορός, με ένα μεγάλο χορευτικό διάλειμμα κατά τη διάρκεια της γέφυρας. Στα φωνητικά στηρίζει τη συμμετοχή η Βικτώρια Χαλκίτη. Όπως πληροφορηθήκαμε, η κυπριακή αποστολή ζήτησε να διορθωθούν κάποια πλάνα, πράγμα που έγινε.

Όπως διαπιστώνουμε όλοι από το teaser, η εμφάνιση είναι εκρηκτική!

About The Author

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.