“Welcome to Liverpool”: το σπαραξικάρδιο βιντεάκι της έναρξης του Α’ Ημιτελικού

“Welcome to Liverpool”: το σπαραξικάρδιο βιντεάκι της έναρξης του Α’ Ημιτελικού

Τo περιεχόμενο του βίντεο

Απόψε ο πρώτος Ημιτελικός θα ξεκινήσει με ένα συγκινητικό φιλμάκι: ένας μπόμπιρας από το Λίβερπουλ, ονόματι Josh, πληροφορείται από την τηλεόραση ότι η Ουκρανία αδυνατεί λόγω πολέμου να διοργανώσει τη Γιουροβίζιον. Ειδοποιεί τη μητέρα του, αλλά και την καλύτερή του φίλη, με το νέο να διαδίδεται σιγά-σιγά σε όλη την πόλη, η οποία ζει στον ρυθμό της Γιουροβίζιον, με το ουκρανικό στοιχείο να είναι έντονο σε όλες του τις εκφάνσεις. Η συμπερίληψη, η συνύπαρξη, η αλληλεγγύη, η αποδοχή, η ισότητα όλων των ανθρώπων είναι έννοιες παρούσες. Όσο συμβαίνει αυτό ακούμε το τραγούδι Here we go. Στη συνέχεια, κάτι που δεν φαίνεται στο βιντεάκι που αναρτήσαμε, το αγόρι και το κορίτσι μεταφέρονται με μαγικό τρόπο στη σκηνή του διαγωνισμού. Αρχικά κάνουν παράλληλες κινήσεις, σαν να τους χωρίζει ένας καθρέπτης. Μετά πιάνονται χέρι-χέρι και βαδίζουν, υπό τους ήχους του Electric Dreams των Human League (με το ανεπανάληπτο δίστιχο “We’ll always be together / However far it seems (love never ends)” να ταιριάζει σε διάφορα συμφραζόμενα). Εκεί εμφανίζεται η μία από τις παρουσιάστριες, η Ουκρανή Julia Sanina που ερμηνεύσει το τραγούδι Маяк μαζί με την μπάντα της The Hardkiss. Μην το χάσετε απόψε. Είναι από τα πιο όμορφα βίντεο έναρξης που έχουμε δει.

Οι διασημότητες που εμφανίζονται

Μεταξύ άλλων βλέπουμε τον σεφ Paul Hollywood, τον Ουκρανό άσο της Everton Vitalii Mykolenko, τις αθλήτριες της ομάδας ποδοσφαίρου Liverpool FC Sofie Lungaard από τη Δανία και Emma Koivisto από τη Φινλανδία, τον ηθοποιό Ricky Tomlinson, τον Ουκρανό χορευτή Nikita Kuzmin και την Drag δρομέα Sister Sister. Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του εμβληματικού ηθοποιού και drag queen από το Λίβερπουλ, Paul O’Grady (γνωστού ως Lily Savage), ο οποίος πρόλαβε να μετάσχει στο βιντεάκι, προτού φύγει από τη ζωή ξαφνικά, στον ύπνο του, στις 28 Μαρτίου, για να δώσει το δικό του μήνυμα υπερηφάνιας για την ανάληψη της διοργάνωσης από την ιδιαίτερή του πατρίδα. Στο τέλος βλέπουμε τον Κάρολο και την Καμίλα, οι οποίοι ήταν παρόντες τις προηγούμενες μέρες στην πόλη.

.

https://youtu.be/DZw5mz5h0aQ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.