Σλοβενία: οι υποψήφιοι

Σλοβενία: οι υποψήφιοι

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο της Σλοβενίας, RTVSLO, ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι για το EMA 2016, τον εθνικό τελικό της Σλοβενίας για τη Eurovision 2016.

Το EMA 2016, θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου (21:00 ώρα Ελλάδος), με 10 συμμετοχές. Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από 2 γύρους ψηφοφορίας. Στον 1ο γύρο μια ειδική επιτροπή θα επιλέξει τις 2 κορυφαίες συμμετοχές, οι οποίες θα προκριθούν στον superfinal, όπου το κοινό τα αποφασίσει ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει τη χώρα στη Eurovision 2016.

Οι συμμετέχοντες είναι:

  1. Anja Baš
  2. Anja Kotar
  3. D Base
  4. ManuElla
  5. Nuša Derenda
  6. Raiven
  7. Regina
  8. SAN Di EGO
  9. Sebastijan Lukovnjak
  10. Žan Serčič

Η  Nuša Derenda είχε εκπροσωπήσει τη Σλοβενία το 2001 με το τραγούδι “Energy” φέρνοντας την καλύτερη θέση ως τώρα για τη χώρα, την 7η. Επίσης και η Regina με το “Dan najlepših sanj” είχε συμμετάσχει στη Eurovision 1996 με τη σημαία της Σλοβενίας, αλλά όχι με τόσο καλά αποτελέσματα, αφού τερμάτισε μόλις στην 21η θέση.

Μία σκέψη στο “Σλοβενία: οι υποψήφιοι

  1. Η Νusa Derenda ήταν εκπληκτική το 2001 και κατέλαβε μία καλή θέση. Από τα αγαπημένα μου εκείνη τη χρονιά. Ελπίζω να επιστρέψει με ένα εξίσου καλό τραγούδι. Η Σλοβενία στέλνει ιδιαίτερα τραγούδια και συνήθως αδικείται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.