Η Ελένη Φουρέιρα του χρόνου στη Eurovision με προνόμιο νικήτριας;

Η Ελένη Φουρέιρα του χρόνου στη Eurovision με προνόμιο νικήτριας;

Μία είδηση κυκλοφόρησε σήμερα από το «TV έθνος» και θέλει την Ελένη Φουρέιρα να εμφανίζεται ξανά πάνω στη σκηνή της Γιουροβίζιον για να τραγουδήσει, αυτή τη φορά ως guest. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η καλλιτέχνιδα πρόκειται να βρεθεί στo Tel Aviv Expo Convention Centre τον ερχόμενο Μάιο, δίχως να διευκρινίζεται αν παρουσιαστεί σε κάποιον από τους ημιτελικούς ή στον Τελικό.

Κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά στα χρονικά του διαγωνισμού και αποτελεί καινοτομία, εφόσον ένα τέτοιο μεγάλο προνόμιο, το έχουν μονάχα όσοι παίρνουν το βραβείο την προηγούμενη χρονιά καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Αν τελικά ισχύουν τα ευχάριστα αυτά νέα, φαίνεται πως η περσινή εμφάνιση της Κύπρου έβαλε φωτιά στον άγραφο αυτό κανόνα!

Η Ελένη Φουρέιρα έφτασε πολύ κοντά στη νίκη και το τραγούδι της αγαπήθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον κόσμο. Έτσι μαζί με την Νέτα που κατέκτησε την 1η θέση τόσο στις καρδιές του κόσμου, όσο και στον βαθμολογικό πίνακα, θα δούμε ξανά και την εκπρόσωπο της Κύπρου. Πρόκειται για μία πολύ όμορφη κίνηση από μεριάς της νικητήριας χώρας, μέσα απ’ την οποία τονίζεται η ευγενής άμιλλα μεταξύ των δύο συμμετοχών που έκλεψαν τις εντυπώσεις την προηγούμενη χρονιά. Μία έξυπνη και φρέσκια ιδέα που αποδεικνύει ότι οι επιθυμίες του κόσμου παίζουν πρωταρχικό ρόλο για μία λαμπερή, πετυχημένη διοργάνωση.

6 σκέψεις για το “Η Ελένη Φουρέιρα του χρόνου στη Eurovision με προνόμιο νικήτριας;

  1. ΑΝ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΠΟΛΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΡΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ!ΠΡΙΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΝΗ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!ΕΝΙΩΘΑ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΗΧΙΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΙΣΟΣ ΗΜΟΥΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΙΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΝΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ.ΕΙΧΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΗΧΙΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ 25η ΘΕΣΗ!ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΕΝΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

  2. Πραγματικά πολύ καλά νέα!!!
    Το μόνο που μένει είναι να επιβεβαιωθεί και από την ίδια!!!
    Όπως και να έχει είμαστε περήφανοι για εκείνη

  3. Ακόμα μία απόδειξη ότι η Φουρέιρα στηρίχθηκε από την EBU όσο λίγοι στην ιστορία του διαγωνισμού και γι’αυτό η δεύτερη θέση με ένα άθλιο τραγούδι, με μια άθλια εμφάνιση, μιας ακόμα πιο άθλιας τραγουδίστριας.
    Και ακόμα μία απόδειξη ότι η Eurovision έχει καταντήσει ένας ευτελής και κατευθυνόμενος διαγωνισμός που στηρίζει και προωθεί τους φελλούς και όσους στηρίζουν και προωθούν συγκεκριμένα “πρότυπα” συμπεριφοράς, ζωής και “αισθητικής”. Κρίμα…

      1. Οι Ισραηλινοί θα κάνουν αυτό που θέλει η EBU. Δεν νομίζω ότι μπορεί κάποια χώρα να τα βάλει εύκολα μαζί της. Και να υπάρξει ποτέ, τότε θα μπει στα μαύρα τα κατάστιχα της EBU.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.