Ιταλία: Πενταπλός πλατινένιος δίσκος και 150 εκατομμύρια views στο YouTube για το “Occidentali’s Karma”!

Ιταλία: Πενταπλός πλατινένιος δίσκος και 150 εκατομμύρια views στο YouTube για το “Occidentali’s Karma”!

Μπορεί να μην κέρδισε ο Francesco Gabbani και το Occidentali’s Karma τον πρόσφατο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, φθάνοντας στην έκτη θέση και διαψεύδοντας όλα τα στοιχήματα και τα προγνωστικά που τον ήθελαν πρώτο, εντούτοις το 2017 χωρίς αμφιβολία ανήκει στον Ιταλό καλλιτέχνη που διανύει την καλύτερη σεζόν της επαγγελματικής του πορείας. Συνεχίζει για δύο μήνες περίπου ακόμα την καλοκαιρινή sold out περιοδεία του, ενώ και το τελευταίο του album, το Magellano έγινε πλατινένιο. Εκτός αυτού όμως ο Francesco έχει και άλλους λόγους να πανηγυρίζει, αφού το video clip του Occidentali’s Karma έσπασε και το φράγμα των 150 εκατομμυρίων views μέσα σε ένα χρονικό διάστημα περίπου έξι μηνών, ενώ πριν λίγες ημέρες παρέλαβε τον πέμπτο πλατινένιο δίσκο για το πιο διάσημο Karma της φετινής χρονιάς στην Υφήλιο. Πλέον το επίσημο video clip της ιταλικής συμμετοχής στη Eurovision 2017, είναι το τέταρτο ιταλικό βίντεο με τα περισσότερα views, αλλά και το Eurovision video με τα περισσότερα views σε όλη την ιστορία του διαγωνισμού.

Complimenti Francesco!

2 σκέψεις για το “Ιταλία: Πενταπλός πλατινένιος δίσκος και 150 εκατομμύρια views στο YouTube για το “Occidentali’s Karma”!

  1. Grande Francesco!!! Καμία σημασία δεν έχει η βαθμολογία και η θέση στην ανόητη Eurovision, όταν καταφέρνεις να κάνεις τόσο μεγάλη επιτυχία που ξεπερνάει και τα σύνορα της Ευρώπης και ακούγεται το τραγούδι σου σε όλο τον κόσμο. Όταν γίνεσαι τόσο αγαπητός και δημοφιλής γι’ αυτό που είσαι και το ταλέντο σου και κάνουν επιτυχία πλέον και πολλά άλλα τραγούδια σου. Η Eurovision είναι πολύ μικρή και ασήμαντη, μπροστά σε όλη αυτή την επιτυχία! Συγχαρητήρια Francesco!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.