Δείτε τις live ερμηνείες από το London Eurovision Party (Ανανεώνεται)

Δείτε τις live ερμηνείες από το London Eurovision Party (Ανανεώνεται)

Πριν από λίγη ώρα ξεκίνησε το ετήσιο pre-Eurovision party του Λονδίνου, London Eurovision Party 2017. Φέτος είναι η δέκατη χρονιά που διεξάγεται το συγκεκριμένο event και η τέταρτη συνεχόμενη που φιλοξενείται στο Café De Paris. Παρουσιαστές της βραδιάς, για ακόμη μια φορά, είναι ο Paddy O’Connell (πρώην σχολιαστής των ημιτελικών της Eurovision για το BBC) και η Nicki French (εκπρόσωπος του Ηνωμένου Βασιλείου το 2000).

Σήμερα θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε ζωντανά 22 από τις 43 συμμετοχές που θα λάβουν μέρος στο Κίεβο. Πιο αναλυτικά, επί σκηνής θα δούμε απόψε τους καλλιτέχνες από Γαλλία, Δανία, Βέλγιο, Μάλτα, Ιταλία, Ρουμανία, ΠΓΔΜ, Νορβηγία, Πολωνία, Βουλγαρία, Γερμανία, Αλβανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Τσεχία, Αυστρία, Φινλανδία, Ουκρανία, Σλοβενία, Σουηδία, Μαυροβούνιο και Λετονία. Εκτός όμως από τους 22 φετινούς eurostars, το παρών θα δώσουν στο πάρτυ και 3 παλαιότεροι: η Conchita Wurst – Αυστρία 2014 –,  η Linda Martin – Ιρλανδία 1984 και 1992 –  και η Ruslana – Ουκρανία 2004.

Παρακάτω θα μπορείτε να παρακολουθείτε βίντεο της κάθε εμφάνισης, καθώς εξελίσσεται το σόου. Το άρθρο αυτό θα ανανεώνεται μέχρι να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις όλων των καλλιτεχνών.

Πολωνία:

Μαυροβούνιο:

Βέλγιο:

Ισπανία:

Αυστρία:

Ουκρανία:

Λετονία:

Ιταλία:

Ηνωμένο Βασίλειο:

Βουλγαρία:

ΠΓΔΜ:

Δανία:

Γαλλία:

Ρουμανία:

Φινλανδία:

Μάλτα:

Νορβηγία:

Τσεχία:

Σλοβενία:

Σουηδία:

Γερμανία:

Αλβανία:

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.