Όλα όσα έγιναν στο karaoke party του INFE Greece, Mu.Si.Ka.

Όλα όσα έγιναν στο karaoke party του INFE Greece, Mu.Si.Ka.

Την Κυριακή 19/01, στον Πολυχώρο Αίτιον, πραγματοποιήθηκε το καραόκε πάρτι του INFE GreeceMu.Si.Ka. (Must Sing Karaoke), με την συμμετοχή 12 διαγωνιζομένων και παρουσιαστές τους Μαρία Μηνά και Κώστα Καραχάλιο. Μέλη και φίλοι του σωματείου μας βρέθηκαν εκεί, σε μια βραδιά με πολύ κέφι και τραγούδι.

 

Οι 12 συμμετέχοντες, επέλεξαν να ερμηνεύσουν τραγούδια του αγαπημένου μας διαγωνισμού της Eurovision, ενώ κοινό και κριτική επιτροπής, η οποία αποτελούταν από τους Stereo SoulΙρένε ΤροστDj KonCeptAC²Χάρη ΚορνάροΆλεξ ΔιαμαντήΓιάννη Μωραΐτη, Δημήτρη Βοζαΐτη και Νικολέττα Φιλιππάκη, έκριναν το αποτέλεσμα της βραδιάς.

Το πρώτο βραβείο του Mu.Si.Ka., έπειτα από ισοψηφία και αφού υπερίσχυσε η ψήφος της κριτικής επιτροπής, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, κέρδισε ο Νίκος Κρητικός, ερμηνεύοντας το τραγούδι Fuego (Κύπρος 2018). Επίσης ήταν αυτός που αναδείχτηκε πρώτος στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και δεύτερος στην ψηφοφορία του κοινού.

Δεύτεροι στην συνολική κατάταξη, ήρθαν οι Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ζέτα Βρυσοπούλου και Βίβιαν Αλεξοπούλου με το τραγούδι My Number One (Ελλάδα 2005), οι οποίοι κατέλαβαν την πρώτη θέση στην προτίμηση του κοινού και την δεύτερη της κριτική επιτροπή.

Τρίτος στην συνολική κατάταξη, ήρθε ο Γιάννης Μαυρίδης με την συμμετοχή She Got Me (Ελβετία 2019), ενώ ήταν και αυτός που κατέλαβε την τρίτη θέση στην ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής.

Τέλος, την τρίτη θέση στον κοινό, κατέλαβε ο Βασίλης Μακρίδης που ερμήνευσε το Rise Like A Phoenix (Αυστρία 2014).

Στη σκηνή ανέβηκαν και οι καλεσμένοι μας, Ευνίκη (από τους AC²), Άλεξ Διαμαντής, Χάρης Κορνάρος και Αναστάσης Οικονόμου, χαρίζοντας μας όμορφες μουσικές στιγμές.

Ταυτόχρονα με το Mu.Si.Ka., πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας του σωματείου μας, με τυχερό για φέτος τον Στρατή Αμπανούδη!

Ευχαριστούμε όλους όσους με την παρουσία τους έκαναν πιο όμορφη την εκδήλωσή μας και φυσικά όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί! Ραντεβού στο επόμενο Mu.Si.Ka!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.