Ψηφίστε τις αγαπημένες σας φετινές συμμετοχές που επιλέχθηκαν μέσω εθνικού τελικού

Ψηφίστε τις αγαπημένες σας φετινές συμμετοχές που επιλέχθηκαν μέσω εθνικού τελικού

Η Eurovision 2020 ακυρώθηκε αλλά το Infe Greece βρίσκεται εδώ για να τονώσει λίγο αυτήν την περίοδο αδράνειας με μία σειρά poll. Φυσικά σε αυτό χρειαζόμαστε την συνδρομή σας για να αναδείξουμε το αγαπημένο σας τραγούδι από τις φετινές συμμετοχές σε κάθε κατηγορία poll που θα ακολουθήσει το προσεχές διάστημα.

Επόμενη κατηγορία είναι αυτή των συμμετοχών που επιλέχθηκαν να εκπροσωπήσουν την χώρα τους έπειτα από εθνικό τελικό ή οποιαδήποτε άλλη διαδικασία που είχε την δυνατότητα το κοινό να ψηφίσει. Να σημειώσουμε ότι σ’αυτή την κατηγορία συμπεριλαμβάνονται οι καλλιτέχνες, τα τραγούδια ή ο συνδυασμός των δύο, όπου το κοινό με την ψήφο του συνέβαλλε στην επιλογή τους ή διεξήχθη εθνικός τελικός. 

Σας υπενθυμίζουμε ότι φέτος 26 συμμετοχές ανήκουν σ’αυτή την κατηγορία και παρακάτω θα σας ζητήσουμε να ψηφίσετε τις αγαπημένες σας σύμφωνα με τα δικά σας προσωπικά γούστα.

Θυμηθείτε όλες τις συμμετοχές που επιλέχθηκαν μέσω εθνικού τελικού στην playlist που έχουμε ετοιμάσει για εσάς (εδώ) και ψηφίστε μέχρι 10 αγαπημένα σας.

Ποιές είναι οι αγαπημένες σας συμμετοχές από όσες συμμετείχε το κοινό στην ανάδειξή τους; (έως 10 επιλογές)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.