Χρύσπα: “Καλώς πήγε η Καλομοίρα, είδα μετά το βίντεο κι ήμουν χάλια”

Χρύσπα: “Καλώς πήγε η Καλομοίρα, είδα μετά το βίντεο κι ήμουν χάλια”

Η Χρύσπα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@star και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στον εθνικό τελικό της Ελλάδας το 2008 και γιατί θεωρεί πως καλύτερα που πήγε η Καλομοίρα στην Eurovision εκείνη τη χρονιά.

“Δεν ήμουν καλή εκείνη τη χρονιά, είδα μετά το βίντεο κι ήμουνα χάλια. Δεν τραγούδησα σωστά και καλώς πήγε η Καλομοίρα. Έχω τόσα χρόνια εμπειρίας αλλά δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να διαγωνιστώ για αυτό που κάνω. Όταν μπαίνεις στη διαδικασία του διαγωνισμού, σου κόβονται τα πόδια. Είχα πάρα πολύ άγχος κ αυτό φάνηκε” είπε η Χρύσπα.

Για το αν θα την ενδιέφερε να καταθέσει υποψηφιότητα στο μέλλον, απάντησε: “Τώρα που έχω ζήσει την εμπειρία και ξέρω πως είναι, θα το σκεφτόμουν. Θέλω να πατήσω γερά στα πόδια μου και να το κάνω με χαρά. Μου αρέσει αυτός ο διαγωνισμός, τον παρακολουθώ και γενικά ότι έχει να κάνει με glamour. Βέβαια ανήκω στους τραγουδιστές που θα ήθελε να πάει με ελληνικό στίχο κι είναι ένας σοβαρός λόγος για να μη με προτείνουν κι επιλέξουν ποτέ. Τα τελευταία χρόνια συνήθως πηγαίνουμε με ξένα τραγούδια”

Παράλληλα η τραγουδίστρια ευχήθηκε και καλή επιτυχία στην Ελλάδα για τη φετινή συμμετοχή.

Υπενθυμίζουμε πως η Χρύσπα διαγωνίστηκε με το τραγούδι “A Chance To Love” σε μουσική του Μάριου Ψιμόπουλου και σε στίχους του Αντώνη Παππά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.