Φωκάς Ευαγγελινός: Όσα αποκάλυψε για τη σκηνική παρουσία της Αμάντας

Φωκάς Ευαγγελινός: Όσα αποκάλυψε για τη σκηνική παρουσία της Αμάντας

Ο Φωκάς Ευαγγελινός σήμερα, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Στη συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε το πως οραματίστηκε τη σκηνική παρουσία της φετινής μας συμμετοχής στην Eurovision και το πως θα δούμε την Αμάντα Γεωργιάδη στο διαγωνισμό:

Σήμερα είναι η τελευταία μας πρόβα με την Αμάντα, αύριο φεύγουμε. Τρελάθηκα με το κομμάτι της Αμάντα. Η Αμάντα θα είναι μόνη της στην σκηνή. Θα είναι λιτή παρουσίαση. Τα πάντα από τα μάτια της Αμάντας θα τα δούμε. Σαν αποτύπωμα σκηνικό έχω στο μυαλό μου τρεις λέξεις: την απουσία γιατί είναι χωρισμός, τη φθορά που έχει μια σχέση και τη στενοχώρια που φέρνει ένας χωρισμός. Αν θα τα αποτυπώσω σωστά, θα είναι κάτι πολύ όμορφο και τρυφερό γιατί το κομμάτι είναι έτσι.

Το ρούχο θα είναι της Σήλιας Κριθαριώτη. Είναι πάρα πολύ όμορφο και δωρικό. Μακάρι να αρέσει και στον κόσμο. Η αρχή είναι ότι μέσα από τα μάτια της Αμάντας βλέπουμε τα πάντα. Μέχρι να φτάσεις στην Eurovision, υπάρχει μια ανησυχία. Στην Eurovision, είμαι πάντα ψύχραιμος και αισιόδοξος. Στην Eurovision δεν κοιτάζω τον ανταγωνισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.