Φωκάς Ευαγγελινός για Στεφανία: “Δεν θέλω να γεννώ προσδοκίες αλλά…”

Φωκάς Ευαγγελινός για Στεφανία: “Δεν θέλω να γεννώ προσδοκίες αλλά…”
“Δεν υπάρχει κάποια συνταγή στη Eurovision…”

Ο Φωκάς Ευαγγελινός, σε μία από τις σπάνιες του τηλεοπτικές του συνεντεύξεις, μίλησε στην εκπομπή Φλερτ, για την διαδρομή που έχει σημειώσει στα καλλιτεχνικά δρώμενα, την επιτυχία που έχει διαγράψει καθώς και για την Eurovision. Ποιες είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες που έχουν στηθεί για το act της Στεφανίας; Ποιες είναι οι ομοιότητές της με την Έλενα Παπαρίζου;

“H Στεφανία είναι ένα πλάσμα που έχει πολλά όμορφα στοιχεία και φωνητικά και σκηνικά…Τα φωνητικά τα έχετε δει, θα δείτε και τα σκηνικά”.

“Δεν υπάρχει κάποια συνταγή στη Eurovision…Πρέπει να δείξεις μία ιστορία σε 3 λεπτά. Να έχει μία αρχή, μέση και τέλος”

“Πιστεύω πολύ στην ομάδα. Τίποτα δεν γίνεται από έναν άνθρωπο, γι’ αυτό είχαμε την επιτυχία με την Έλενα (Παπαρίζου) και εύχομαι να έχουμε μια όμορφη βραδιά και με τη Stefania…Δεν θέλω να γεννώ προσδοκίες, αλλά έχουμε μια πολύ όμορφη σκηνική παρουσίαση. Όποιος το βλέπει, περνάει πολύ καλά”.

Σημειωτέον να αναφέρουμε πως η πρώτη τεχνική πρόβα για την αποστολή μας στο Ρότερνταμ, θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ αύριο θα γίνει η τελευταία γενική πρόβα στα δικά μας εδάφη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.