Φωκάς Ευαγγελινός για Ουκρανία: “Δεν πρέπει η πολιτική να εισβάλει στην Eurovision”

Φωκάς Ευαγγελινός για Ουκρανία: “Δεν πρέπει η πολιτική να εισβάλει στην Eurovision”

Στο Love it παραχώρησε δηλώσεις ο Φωκάς Ευαγγελινός και μίλησε για το σκηνικό αποτέλεσμα της συμμετοχής μας στην Eurovision με την Αμάντα με το Die Together αλλά κι όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα με τον πόλεμο στην Ουκρανία.

“Η Αμάντα είναι μια ιδιαίτερη φωνή και καλλιτέχνης με ένα ιδιαίτερο τραγούδι. Μπαλάντα έχω κάνει μόνο μια φορά με το Αζερμπαϊτζάν και πήγαμε πολύ καλά. Το εύχομαι και τώρα. Το τραγούδι έχει αυτό το όμορφο ξεκίνημα με απόλυτες παύσεις. Κάνω πρώτα την πρόβα μου για να δω πως θα είναι η δική μας συμμετοχή και μετά θα δω τι ετοιμάζουν κι οι άλλες χώρες. Δεν θέλω να φεύγει αλλού το μυαλό μου”

Με όλο αυτό που έχει γίνει με την Ουκρανία και την Ρωσία πιστεύεις ότι θα υπάρχει μια εύνοια και θα μετράμε από τη δεύτερη θέση και κάτω για τις υπόλοιπες χώρες;

“Δεν το πιστεύω αυτό. Η μουσική πρέπει να ενώνει. Επειδή έχω συνεργαστεί με καλλιτέχνες κι από τις δύο χώρες, δεν πρέπει η πολιτική να εισβάλει και να είμαστε αποστασιοποιημένοι.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.