Φινλανδία: Στις 7 Μαρτίου ο τελικός του UMK 2020

Φινλανδία: Στις 7 Μαρτίου ο τελικός του UMK 2020

Σήμερα ο φινλανδικός τηλεοπτικός φορέας Yle ανακοίνωσε την ημερομηνία του εθνικού τελικού “UMK 2020”, όπου θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Τάμπερε. Μετά την επιλογή του καλλιτέχνη εσωτερικά για δύο χρόνια, η Φινλανδία ανοίγει πάλι την πόρτα τους για όλους. Οι φιναλίστ θα αποκαλυφθούν στις 21 Ιανουαρίου. Επίσης η κριτική επιτροπή, η οποία θα επιλέξει τους φιναλίστ, θα αποκαλυφθεί στο live show. Η παρουσίαση θα μεταδοθεί ζωντανά.

Η αναζήτηση θα είναι ανοιχτή για μια εβδομάδα από την 1η Νοεμβρίου έως τις 8 Νοεμβρίου. Αν θέλετε να στείλετε το τραγούδι σας, κάντε κλικ εδώ.

Ένας καλλιτέχνης μπορεί να στείλει τρία τραγούδια στον διαγωνισμό, αλλά μόνο ένα από αυτά μπορεί να επιλεγεί στον τελικό. Οι συνθέτες και οι παραγωγοί μπορούν να στείλουν πολλά τραγούδια. Τουλάχιστον ένας από τους τραγουδοποιούς και τραγουδιστές πρέπει να έχει φινλανδική υπηκοότητα ή να ζει μόνιμα στη Φινλανδία.

Φέτος, στο Τελ Αβίβ, ο Darude και Sebastian Rejman με το “Look Away”, δεν κατάφεραν να φτάσουν την Φινλανδία στον τελικό, έτσι παρέμειναν στο ημιτελικό με την 17η θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.