Φινλανδία: Οι 7 υποψήφιοι του εθνικού τελικού “UMK 2022”

Φινλανδία: Οι 7 υποψήφιοι του εθνικού τελικού “UMK 2022”

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας Yle, παρουσίασε τους 7 υποψήφιους που θα διαγωνιστούν στον εθνικό τελικό UMK, ώστε να εκπροσωπήσουν τη χώρα στην Eurovision 2022.

Έπειτα από κάποια στοιχεία που δημοσιεύτηκαν σχετικά με τους συμμετέχοντες, έφτασε η στιγμή για την ανακοίνωσή τους:

  • Cyan KicksHurricane

Οι Cyan Kicks είναι ένα alt-rock συγκρότημα από το Ελσίνκι με μια σειρά από πολύ δυνατά άλμπουμ.

  • BESS Ram Pam Pam

Η BESS είναι ποπ καλλιτέχνης από το Ελσίνκι που συνδυάζει την electro-pop και τη house. Τα κομμάτια της έχουν μεταδοθεί πάνω από 32 εκατομμύρια φορές στο Spotify.

  • The RasmusJezebel

Ανάμεσα στους υποψήφιους συναντάμε τους The Rasmus οι οποίοι έκαναν μεγάλη επιτυχία το 2003 με το τραγούδι In The Shadows.

  • Younghearted Sun Numero

Το συγκρότημα Younghearted αποτελείται από την τραγουδίστρια Reeta Huotarinen και τους κιθαρίστες Atte Ranta και Emil Korkiakoski. Είναι γνωστοί για τα συναισθηματικά, ακουστικά τραγούδια τους και τις απόλυτα μαγευτικές ζωντανές συναυλίες τους.

  • Olivera Thank God I’m An Atheist

Η Olivera δήλωσε: «Δεν ξέρω από πού προέρχονται τα τραγούδια μου. Απλώς ακούω την ατελείωτη ραδιοφωνική εκπομπή μέσα στο μυαλό μου και ηχογραφώ τα καλύτερα μέρη της.»

  • Tommi LäntinenElämä Kantaa Mua

Ο χαρισματικός Tommi Läntinen γράφει, ερμηνεύει και ηχογραφεί τη μουσική του για περισσότερα από σαράντα χρόνια. Γνωστό όνομα στη Φινλανδία, ο Tommi είναι ο 47ος σόλο καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στη χώρα του… μόλις μία θέση πίσω από τον Sting και δύο μπροστά από τον Ricky Martin. Ήταν υποψήφιος και το 2005, αλλά είχε μείνει στον ημιτελικό.

  • Isaac SeneKuuma Jäbä

Ο Isaac Sene συνδυάζει σύγχρονα beats με κοινωνικούς στίχους, ώστε να εκφράσει τα συναισθήματά του μέσα από τη μουσική που δημιουργεί. Πέρυσι, ο τραγουδιστής/τραγουδοποιός κυκλοφόρησε το τραγούδι N-sana («N-Word») εξερευνώντας τις εμπειρίες του ως έγχρωμος από τη Βόρεια Σαβονία της Φινλανδίας.

Η αποκάλυψη των τραγουδιών θα ξεκινήσει από σήμερα στις 12:00 το βράδυ ώρα Ελλάδος, με την πρώτη συμμετοχή και θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

Ο τελικός του UMK 2022 θα διεξαχθεί στις 26 Φεβρουαρίου στην αρένα και συνεδριακό κέντρο Logomo στην πόλη Turku, την έκτη μεγαλύτερη πόλη της Φινλανδίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.