Φινλανδία: Η Krista Siegfrids παρουσιάστρια του UMK 2019

Φινλανδία: Η Krista Siegfrids παρουσιάστρια του UMK 2019

Η δημόσια τηλεόραση της Φινλανδίας, Yle, ανακοίνωσε ότι παρουσιάστρια του εθνικού τελικού της χώρας για την Eurovision 2019, Uuden Musiikin Kilpailu, θα είναι για ακόμη μια χρονιά η Krista Siegfrids.

Η Krista εκπροσώπησε την Φινλανδία στο διαγωνισμό της Eurovision το 2013 στο Malmö της Σουηδίας, με το τραγούδι της “Marry Me“, όπου τερμάτισε στην 24η θέση του Μεγάλου Τελικού. Έχει παρουσιάσει την Uuden Musiikin Kilpailu το 2016, 2017 και 2018, ενώ συμμετείχε και στην σουηδική επιλογή για την Eurovision, Melodifestivalen, τις χρονιές 2016 και 2017.

Ο εκπρόσωπος της χώρας θα αποκαλυφθεί στις 29 Ιανουαρίου στις 13:00 ώρα Ελλάδας, ενώ ο εθνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου. Άγνωστος παραμένει ακόμα ο αριθμός  των τραγουδιών που θα διαγωνισθεί ο εκπρόσωπος στο UMK 2019.

Η περσινή εκπρόσωπος της χώρας Saara Aalto, είχε λάβει μέρος στο UMK με τρία τραγούδια. Αυτό που κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη θέση ήταν το “Monsters” με δεύτερο το “Domino” και τρίτο το “Queens“. Τελικά η χώρα τερμάτισε στην 25η θέση του τελικού της Eurovision με 46 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.