Τσεχία: Σήμερα επιλέγει για την Eurovision 2023

Τσεχία: Σήμερα επιλέγει για την Eurovision 2023

Απόψε πραγματοποιείται στην Πράγα ο τελικός της ESCZ 2023 με πέντε καλλιτέχνες να διαγωνίζονται.

Η Τσεχία πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα την πρώτη της τηλεοπτική εθνική επιλογή από το 2008. Πέντε καλλιτέχνες θα εμφανιστούν ζωντανά από το τηλεοπτικό κέντρο Kavčí Hory στην πρωτεύουσα της Τσεχίας, ενώ θα ακολουθήσει μια εβδομάδα ψηφοφορία από το κοινό της Τσεχίας και τους διεθνείς τηλεθεατές.

Η σειρά εμφάνισης είναι:

  1. Maella
  2. Pam Rabbit
  3. Markéta Irglová
  4. Vesna
  5. RODAN

Ο νικητής θα καθοριστεί με 70% διεθνή διαδικτυακή ψηφοφορία και 30% ψηφοφορία κοινού στην Τσεχία, η ψηφοφορία ανοίγει σήμερα το απόγευμα και λήγει στις 00:59 στις 6 Φεβρουαρίου. Τα αποτελέσματα του ESCZ 2023 θα ανακοινωθούν στις 7 Φεβρουαρίου.

Ο Adam Mišík θα παρουσιάσει τον τελικό του ESCZ 2023. Είναι γνωστός για την κυκλοφορία δύο άλμπουμ, καθώς και για την υποκριτική, την παρουσίαση και τη φωνή του Peter Parker στην Τσεχία. Φιλοξενούν το Green Room στην Πράγα οι Rob Lilley και James Rowe από το The Euro Trip Podcast. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την επιλογή από τις 22:00 ώρα παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.