Τσεχία: Οκτώ συμμετοχές για τον εθνικό τελικό Eurovision Song CZ 2019

Τσεχία: Οκτώ συμμετοχές για τον εθνικό τελικό Eurovision Song CZ 2019

Αποκαλύφθηκε σήμερα ότι στον εθνικό τελικό της Τσεχίας για την Eurovision 2019, ESCZ 2019, o οποίος θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο, θα συμμετάσχουν 8 συνολικά καλλιτέχνες.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ MIKOLAS

Μετά τον περσινό τελικό των έξι συμμετοχών, φέτος θα δούμε 8 καλλιτέχνες να διαγωνίζονται για την εκπροσώπηση της Τσεχίας στην Eurovision 2019. Την αποκάλυψη αυτή δεν έκανε κανένα κρατικό κανάλι ή κάποιος επίσημος αλλά ο περσινός εκπρόσωπος της χώρας, Mikolas Josef μέσα από το Instagram story και μάλιστα ότι αποκαλύπτοντας ότι οι διαγωνιζόμενοι θα είναι ένα συγκρότημα, 4 γυναίκες και 3 άντρες.

Σύμφωνα με προηγούμενες ανακοινώσεις τα ονόματα των φιναλίστ θα δημοσιοποιούνταν στις 7 Ιανουαρίου και θα χρησιμοποιούνταν το ίδιο σύστημα ψηφοφορίας με πέρυσι.

Ας θυμηθούμε την τελευταία συμμετοχή της Τσεχίας στον διαγωνισμό με τον Mikolas Josef  και το lie to me που της έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα στον διαγωνισμό με την 6η θέση στον τελικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.