Τσεχία: Νικήτρια η GIUDI με το Jezinky στο INFE Greece Poll για το ESCZ 2022

Τσεχία: Νικήτρια η GIUDI με το Jezinky στο INFE Greece Poll για το ESCZ 2022

Αύριο στις 16 Δεκεμβρίου η Τσεχία γίνεται η δεύτερη χώρα που ανακοινώνει το τραγούδι της για την Eurovision 2022, και η πρώτη που το επιλέγει μέσω εθνικού τελικού, το ESCZ 2022. Οι αναγνώστες του infegreece.gr είχαν την δυνατότητα να ψηφίσουν το αγαπημένο τους από τα 7 υποψήφια τραγούδια στο αντίστοιχο poll της σελίδας. Νικητήριο τραγούδι στο poll αναδείχθηκε το Jezinky της GIUDI. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα:

ΘΕΣΗΣΥΜΜΕΤΟΧΗΠΟΣΟΣΤΟ
GIUDI – Jezinky
38.10%
Domi – Lights Off
21.43%
Anabelle – Runnin’ Out of F* Time
11.90%
Jordan Haj & Emma Smetana – By Now
9.52%
Elis Mraz – Imma Be
7.14%
The Valentines – Stay or Go7.14%
Skywalker – Way Down
4.76%

Αξίζει να σημειωθεί πως το Jezinky είναι το μόνο από τα 7 υποψήφια τραγούδια του Τσέχικου τελικού που περιέχει και στίχους στα τσέχικα. Jezinky είναι πλάσματα της σλάβικης μυθολογίας, που μοιάζουν με άγριες γυναίκες οι οποίες απαγάγουν ανθρώπους που χάνονται στα δάση. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, τα μυθικά αυτά πλάσματα, στο τραγούδι της συμβολίζουν τους φόβους και τις ανασφάλειες του κάθε ανθρώπου. Αξίζει να αναφέρουμε επίσης πως η GIUDI, η ερμηνεύτρια του Jezinky, έχει δεσμούς με την διοργανώτρια χώρα, την Ιταλία, καθώς ο σύζυγός της είναι Ιταλός. Πιστεύετε πως τα αποτελέσματα του INFE Greece Poll θα ταυτιστούν με αυτά του τσέχικου τελικού ή θα διαφοροποιηθούν ως προς τον νικητή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.