Τσεχία: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης του ESCZ 2023

Τσεχία: Ανακοινώθηκε η σειρά εμφάνισης του ESCZ 2023

Η κλήρωση για το ESCZ 2023 διεξήχθη στην Πράγα, με μία εβδομάδα να απομένει μέχρι τον εθνικό τελικό.

Ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας Kryštof Šámal έχει κληρώσει την σειρά εμφάνισης για τον τελικό του ESCZ 2023. Ο τελικός του ESCZ 2023 θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου στις 10 ώρα Ελλάδος, ο νικητής θα καθοριστεί από το 70% της διεθνούς διαδικτυακής ψηφοφορίας και το 30% από την ψηφοφορία του κοινού στην Τσεχία. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 6 Φεβρουαρίου.

Η σειρά εμφάνισης είναι:

  1. Maella
  2. Pam Rabbit
  3. Markéta Irglová
  4. Vesna
  5. RODAN

Το ESCZ 2023 θα είναι ο πρώτος ζωντανός εθνικός τελικός που διοργανώνεται στην Τσεχία μετά από 15 χρόνια! Το ESCZ πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ως διαδικτυακή επιλογή το 2017 και έχει χρησιμοποιηθεί από τότε για την επιλογή κάθε συμμετοχής στην Τσεχία. Στις δύο πρώτες εμφανίσεις του το 2007 και το 2008, πραγματοποιήθηκε μια τηλεοπτική επιλογή που ονομάζεται Eurosong για να επιλεγεί η συμμετοχή της Τσεχίας για τη Eurovision.

Η Τσεχία εκπροσωπήθηκε το 2022 από τους We Are Domi με το “Lights Off”. Το συγκρότημα τερμάτισε 4ο στον 2ο Ημιτελικό, αλλά κατέλαβε την 22η θέση στον Μεγάλο Τελικό με 38 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στον INFE για όλα τα νεότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.