Τραγουδίστρια του Open λέει το “ΝΑΙ” σε επόμενη Eurovision

Τραγουδίστρια του Open λέει το “ΝΑΙ” σε επόμενη Eurovision

Κάθε εβδομάδα την απολαμβάνουμε σε δυναμικές εμφανίσεις στο σόου του OpenJust The Two Of Us μαζί με τον παρτενέρ της Τάσο Ξιάρχο και πλέον αποτελούν το ζευγάρι που είναι φαβορί για να κερδίσει στο σόου. Ο λόγος για την Κόνυ Μεταξά η οποία σε συνέντευξή της στο “Τηλέραμα” μίλησε για την συμμετοχή της στο talent show αλλά και για το ενδεχόμενο να εκπροσωπούσε την χώρα μας στην Eurovision.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Βασίλη Ανδριτσάνου αν θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision δήλωσε:

 Κάθε φορά που τελειώνει η εμφάνισή μας με τον Τάσο, το συζητάμε και λέμε: “Αυτό θα έπρεπε να το είχαμε πάει στη Eurovision”! Θα μου άρεσε πάρα πολύ, απλώς θα ήθελα να έχω κάνει πολύ καλή πρόβα, για να μην έχω άγχος, να είναι σαν δεύτερη φύση αυτό που πάω να κάνω

.

Μάλιστα η καλλιτέχνιδα χθες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του ANT1 Τhe2Night Show μαζί με τον Τάσο και δήλωσαν ότι θα ήθελαν πολύ να βρεθούνε στον διαγωνισμό κι ότι κάθε εμφάνισή τους την βλέπουν σαν μεγάλη πρόβα. Η ίδια μάλιστα ανέφερε ότι αν πήγαινε κάποτε θα έκανε έναν χρόνο πρόβα (δείτε την συνέντευξή τους και το σχετικό απόσπασμα εδώ).

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τελευταία εμφάνιση του ζευγαριού στο talent show:

 

H Κωνσταντίνα Παγκοζίδη γεννήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου του 1991 στην Αθήνα, με γονείς τον τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή και την ηθοποιό Ζώζα Μεταξά. Σε ηλικία 18 ετών εγκαταστάθηκε στο Μαϊάμι όπου σπούδασε υποκριτική και θεατρικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Μαϊάμι. Κατά την παραμονή της εκεί, άλλαξε το όνομα της σε «Κόνι Μεταξά» διότι όπως εξήγησε αργότερα, ήταν πιο εύκολο να το προφέρουν οι Αμερικανοί. Το 2011, επέστρεψε προσωρινά στην Ελλάδα και συμμετείχε στην ταινία «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» (ως Connie Pantazis). Το 2013, επέστρεψε μόνιμα στην Ελλάδα και ξεκίνησε τη καριέρα της. Το 2020 κυκλοφόρησε τα τραγούδια «Kamikaze» και «Bye Bye» ενώ συμμετέχει και ως διαγωνιζόμενη (coach του χορογράφου Τάσου Ξιαρχό) στο J2US.

Θα θέλατε να δείτε την Κόνυ στον διαγωνισμό;

Πηγή: Ethnos, Backstage24

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.