Το Sanremo συνεχίζεται απόψε με τους υπόλοιπους 11 Campioni

Το Sanremo συνεχίζεται απόψε με τους υπόλοιπους 11 Campioni

Το 67ο φεστιβάλ τραγουδιού του Sanremo συνεχίζεται σήμερα με τη δεύτερη διαγωνιστική βραδιά. Οι υπόλοιποι 11 καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν τις συμμετοχές τους, με τους τρεις που θα συγκεντρώσουν τη χαμηλότερη βαθμολογία από κοινό και διαπιστευμένους δημοσιογράφους, να ακολουθούν τους τρεις καλλιτέχνες που χθες συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία, στο repechage round της Πέμπτης. Δύο από αυτούς θα αποχωρήσουν από το φεστιβάλ. Οι τέσσερις πρώτοι της κατηγορίας των νέων καλλιτεχνών, επίσης θα  διαγωνιστούν απόψε, με τους δύο που θα συγκεντρώσουν τη μεγαλύτερη βαθμολογία να προκρίνονται στον τελικό της κατηγορίας, που θα γίνει την Παρασκευή.

Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα που εξέπληξαν, αφού κανείς δεν περίμενε να βρεθεί σε κίνδυνο τόσο η Giusy Ferreri, όσο και ο Clementino, σήμερα θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά τις υπόλοιπες 11 Big συμμετοχές του φετινού Sanremo. Μην ξεχνάτε ότι όπως γράψαμε και χθες, ο εκπρόσωπος της Ιταλίας στο Κίεβο θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού. Εφόσον αυτός αρνηθεί τότε η πρόταση θα γίνει στο δεύτερο, στον τρίο κοκ, μέχρι η RAI να πάρει το πολυπόθητο “si”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Carlo Conti.

Οι Carlo Conti παρουσιάζουν και Maria De Fillipi παρουσιάζουν και σήμερα το ιστορικό φεστιβάλ, που πέρα από τους διαγωνιζόμενους καλλιτέχνες θα υποδεχθούν στη σκηνή του Teatro Ariston σημαντικούς καλεσμένους. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Giorgia που ξεκίνησε την καριέρα της το 1994 από αυτή τη σκηνή, ο superstar Robbie Williams, οι Biffy Clyro από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και ο ποδοσφαιριστής Francesco Totti, και ο ηθοποιός Keanu Reeves είναι μόνο μερικοί από όσους θα δούμε σήμερα.

Στο διαγωνιστικό κομμάτι οι 11 Campioni που διαγωνίζονται σήμερα είναι οι εξής:

  • Bianca AtzeiOra esisti solo tu
  • ChiaraNessun posto è casa mi
  • Francesco GabbaniOccidentali’s karma
  • Gigi D’AlessioLa prima stella
  • Marco MasiniSpostato di un secondo
  • Michele BraviIl diario degli errori
  • Michele ZarrilloMani nelle mani
  • Nesli feat. Alice PabaDo retta a te
  • Paola TurciFatti bella per te
  • Raige feat. Giulia LuziTogliamoci la voglia
  • Sergio SylvestreCon te

Από αυτούς όπως είπαμε οι τρεις που θα συγκεντρώσουν τη χαμηλότερη βαθμολογία από το κοινό και τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που παρακολουθούν το φεστιβάλ από την οροφή του Teatro Ariston θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους στο Sanremo αύριο, μαζί με τους Clementino, Ron και Giusy Ferreri, οι οποίοι βρέθηκαν στις τρεις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας χθες.

16508400_1400120420033455_1638706937797178099_n

Εκτός όμως από τη μεγάλη κατηγορία σήμερα ξεκινά και η κατηγορία των Νέων καλλιτεχνών, με τους τέσσερις πρώτους υποψήφιους να ερμηνεύουν live τις συμμετοχές τους. Οι υποψήφιοι και αυτοί της κατηγορίας θα βαθμολογηθούν από το κοινό και τους δημοσιογράφους, όπως ακριβώς και οι Campioni. Οι δύο που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερους ψήφους θα προκριθούν στον τελικό της κατηγορίας την Παρασκευή. Οι τέσσερις λοιπόν πρώτοι καλλιτέχνες της Nuove Proposte είναι:

  • Marianne Mirage – Le Canzoni Fanno Male
  • Francesco Guasti – Universo
  • Braschi – Nel mare ci sono i coccodrilli
  • Leonardo Lamacchia – Ciò che resta

Η δεύτερη βραδιά του Sanremo ξεκινά στις 21.35 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να την παρακολουθήσετε από το live streaming της επίσημης ιστοσελίδας του φεστιβάλ ΕΔΩ.

Αν θέλετε να δείτε όλα όσα συνέβησαν χθες, αλλά και να  δείτε τις live ερμηνείες των υποψηφίων δεν έχετε παρά να ρίξετε μία ματιά στο χθεσινό μας άρθρο ΕΔΩ.

Μείνετε μαζί μας και σήμερα στον infegreece για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το 67ο Φεστιβάλ του Sanremo.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.