Το ”One last breath” ταξιδεύει στην Ευρώπη

Το ”One last breath” ταξιδεύει στην Ευρώπη

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου και όλη η Ελληνική αποστολή ξεκινά την ΄προώθηση΄του One last breath με επισκέψεις που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις 17 Απρίλη θα βρίσκονται στις Βρυξέλλες,ενώ την επομένη κιόλας ημέρα ΄πετάει΄για το Άμστερνταμ μαζί με ακόμα άλλες 23 συμμετοχές χωρών για το Eurovision in concert,ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει και η 26η του ίδιου μήνα για το Eurovision party στο Λονδίνο όπου θα συναντήσει μεταξύ άλλων και  την Conchita. Με ενδιάμεσους σταθμούς στην Κύπρο -που την επισκέπτεται συχνά για οικογενειακούς λόγους η φετινή μας εκπρόσωπους θα προσπαθήσει να διαδώσει το τραγούδι της στην Ευρώπη.
Κάπου εκεί κοντά και σε ημερομηνία και μέρος που θα σας ανακοινωθεί σύντομα, η εκπρόσωπος της χώρας μας στην 60η Eurovision θα συναντήσει και τα μέλη του INFE Greece, για να της δώσουν όλη τους τη θετική ενέργεια και στήριξη για την Αυστρία.
Μείνετε συντονισμένοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.